torstai 11. toukokuuta 2017

Kirjatuunausta kirjastolla

 

Kuinka siunattu olenkaan, kun saan tehdä työtä, josta asiakkaat iloitsevat ja josta minä itsekin iloitsen. Olen onnellinen, että viime kuukaudet olen saanut kokea itseni tarpeelliseksi ja yhteiskunnalle merkitykselliseksi.

Olen saanut olla ekaluokkalaisten apuopena ja rohkaisevassa työyhteisössä jäsenenä. Olen saanut esittää lukuisia nukketeatteriesityksiä lapsiryhmille, opettajille ja lasten ohjaajille. Olen saanut myös opettaa ja ohjata. Ihan mahtavaa!!!

Tässä postauksessa esittelen eilisen illan kirjatuunaussatoa Mukkulan kirjastolta, jossa askartelijoina toimi suuri joukko herttaisia äitejä ja ihastuttavia tyttäriä. Häkellyttävän hienoja töitä, eikö vain? Kiitos mitä kaunein kaikille askartelupajaan osallistuneille!


Kahden tunnin höpötyksen ja askartelun aikana syntyi paperisilpun ohella ihastuttavia leikkimaailmoja, pieniä lahjarasioita, paperikoristeita ja käsilaukku.

Tässä upea Willi Länsi legoleikkeihin.Pieniä perhosrasioita tulitikkurasioista, huopakankaista, helmistä ja paperiperhosista.Lumoava prinsessan puutarha.
Pieni vesiputous ja uimaranta vaikkapa PetShopeille.Häikäisevä uima-allas esimerkiksi Friends Legoille.


 Tyylikäs terassi pikkunukeille aurinkotuoleineen.


 Upea oli ilta. Tässä oma näytteeni hevostallista, joka tulee saamaan kyllä lisää osia kesän mittaan, sen verran hienoja ideoita sain minäkin näppäriltä kurssilaisiltani.


Mukavia askarteluja myös sinulle hyvä Neulanhaltija-blogin lukija!

Ja oikein paljon auringonpaistetta kevääseenne! Tilatkaahan nukketeattereita ja käsityökoulutuksia, niin minä tulen tuulispäänä paikalle :) . Infoa Neulanhaltijan työhuoneen tarjonnasta löytyy TÄÄLTÄ.
2 kommenttia:

  1. Monasti tarvitaan se alkusysäys ja sinunlaisesi mielikuvitusta omaava henkilö luomaan kivaa ja värikästä, lisää intoa kivasta seurasta ja tarjolla olevasta materiaalista. Pikkuryhmäsi työt ovat nättiä satumaailmaa, toivottavasti haluavat jatkaa lisää vaikka kotona. 'Tämän olen tehnyt minä' on kiva tunne, sekä pienille että isoille. Terveisin Irmeli

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Irmeli! Oli itsellekin ilo tuottaa asiakkaille pieni hetki flow- kokemusta vailla normiarjen huolia ja kiirettä. Asiakkaista huokui tyytyväisyys askarteluillan päätteeksi ja se onkin ohjaajalle mitä parhain palkka. Mukavaa alkavaa kesää sinulle!

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!