sunnuntai 13. elokuuta 2017

Keppari-intoa


Meille on syntynyt muutama uusi ratsu. Ja voi sentään kuinka kovaa niillä jo viiletettiin.
Ratsut työstimme Iskun huonekaluhuovilla Huhta-designin upeisiin vaneeriaihioihin. Tyttäreni mielestä nämä lahtelaiset Huhta design -kepparit ovat maailman parhaita. Ne ovat kevyitä ja niiden design viehättää hänen ja minun silmääni. Ja mukavinta kaikesta, ne osaa pienikin lapsi stailata.Kepparit eivät muuta tarvitse kuin maalia pintaansa ja ryijysolmuin villalangoilla solmitut harjat tai kuten me teimme: Huonekaluhuopaa (tai fleeseä), liimaa ja villalankaa.


Lähistöllemme on työstetty Evakkolapset ry:n lahjoitusvaroin mukava pieni puisto, jossa pidimme heti heppojen valmistuttua keppareiden leikkimieliset laukka- ja ravikisat.


Voi sitä lasten riemua ja intoa laukata eestaas keppareilla. Nämä hepat sopivat niin pienille kolmevuotiaille lapsosille kuin koululaisillekin.Jihaa, hirnahtavat tsempit kaikille koulutyönsä aloittaville lapsosille! Muistakaahan aikuiset olla varovaisia liikenteessä, kun pienet ihmiset lähtevät maailmaa valloittamaan.

6 kommenttia:

 1. Ihania heposia! Mitenkähän noiden keppihevosien suosio jatkuu vuosikymmeniä, kuinka monet lapset ovat laukanneet niiden kanssa pitkin ja poikin! Teidän hevoset ovat tyylikkäitä, mallista saa vaikka kuinka satumaisiakin erilaisilla väreillä. Toivottavasti loppukesä antaa tilaisuuden laukata niiden kanssa ulkona. Terveisin Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Irmeli! Säät ovat juuri vaihtuneet oikein hyviksi kepparikeleiksi täällä Suomessa. Ja tosiaan, tämä keppihevoslelu on kyllä ikiaikojen klassikko. Mukava lelu, joka aktivoi käyttäjän mielikuvitusta ja liikettä. Monesti yksinkertaiset lelut kestävät aikaa ja leikkejä kaikista parhaiten. Mukavaa loppukesää myös sinulle!

   Poista
 2. Ihania keppareita.Jännä kuinka ovat suuressa suosiossa.Näinköhän teilläkin on vielä syksynmittaan kipparikisat.Ihania hevosia olette tehneet ja mikä kivaa niin ovat keveitä joilla voi laukata.Toivottavasti ilmat ovat suotuisia pitkälle syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ja tottatosiaan kepparikisoja on varmasti tiedossa. Mukava lelu kertakaikkiaan. Lämmintä ja kaunista syksyä sinullekin!

   Poista
 3. Tulikin oikein hienoja kepparihevosia, noilla on kiva leikkiä ja kirmata! Mukavia loppukesän päiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, tilkkureppu! Itsekin ole hevosiin oikein tyytyväinen. Näyttävät kauniilta tuossa sohvanreunallakin nojailemassa. Mukavaa loppukesää sinullekin!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!