keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Uusi, uljas ja jännittävä ystävä, Designer Topaz


Minut yllätettiin Sadunpäivän kunniaksi oikein häkellyttävällä yllärillä. Blogiyhteistyökumppanini Husqvarna Viking antoi minulle käyttööni ja täällä blogissa esiteltäviksi kaksi uutta, uljasta ja jännittävää ihmettä.



Kädet täristen aloin avata paketteja, perhosten lennellessä vatsan pohjassa. Mitä täältä paljastuukaan?


































Paketeista paljastui huikean hieno Designer Topaz 50 ja suuri kirjontalaite. Mihin seikkailuun ne minut vielä johdattaakaan? Ja mitä kaikkea keksimme omien lasteni ja hoitolasteni kanssa koneella luodakaan? Tilkkutöitä, vaatteita, tallukoita, joulujuttuja..... Hyrrrr....




Koneen sisältä löytyy jos jonkinmoista ohjelmaa ja ohjelmointia. Ompeleita on vaikka millä mitalla ja enää ei tarvitse paininjalkaakaan itse kädellä nostaa. Hyrrr....


Aaapuuvaaaa... Minä en kestä.... Mitä kaikkea tällä voikaan tehdä?.. 


Ja kun koneeseen yhdistää vielä kirjontaosionkin, niin hyrrrrr..... Mitäpä tässä voi kuin hymyillä?! Täältä voit katsella esittelyjä tästä upeudesta. Ja täältä myös.

Tämä ompelukone on nyt neljäs Husqvarnani. Ja olen kyllä ollut niihin tosi tyytyväinen. Ompelen ihan hirmuisesti ja koneet joutuvatkin luonani kovalle käytölle. 

Omistan myös Husqvarna Rose -kirjovan ompelukoneen, joten automaattinen konekirjonta on jo jonkin verran tuttua minulle. Mutta tähän masiinaan verrattuna Rose on kyllä OldSeason -kamaa. Tämän vuoksi tarvitsen itsekin ohjausta kirjontalaitteen ja kirjontaohjelman käyttöön. Onneksi Husqvarna kouluttaa uuden ompelukoneen hankkivat ihmiset tuntemaan koneensa mahdollisuudet. Itsellä voisi yksin mennä kerran jos toisen sormi suuhun.

Designers Topaz sensijaan toimii aika samalla järjestelmällä kuin Husqvarna Viking koneet yleensäkin, joten enköhän minä sen Topazin kesytä ja ompele jotain mukavaa täälläkin esiteltäväksi.

Mukavaa syksyä ja haravointi-intoa kaikille!




4 kommenttia:

 1. Lämpöiset onnittelut myöhästyneenä nimipäiväsi johdosta sekä yhteistyölahjasta.Olen melkeinpä kateellinen....no en todellakaan vaan onnellinen puolestasi.Kiva nähdä millaisia töitä ilmestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ja oikeassa olet, ettei kateellinen kannata olla, minä saan tehdä tämän koneen eteen kaksi vuotta erinäisiä töitä Husqvarnalle. Näistä töistä pääsevät myös osalliseksi sekä blogini lukijat, instagram-tilini seuraajat ja kädentaitomessujen kävijät niin Lahdessa kuin Tampereellakin. Ihanaa syksyä sinulle!

   Poista
 2. Todella upeita nuo uudet koneet, vaikka millaisia tikkejä. Mutta kyllä tarvitaan taitoakin käyttää erilaisia mahdollisuuksia, uutta oppimista. Minullakin hieno bernina, esimerkiksi tikkaukseen, mutta sitten ne tavalliset työt, paksut saumat varsinkin, surruutellaan niin tutulla bernina 1008:lla, se menee vaikka silmät kiinni. Syysterveisin Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, irmeli! Tuo on niin totta, mitä kirjoitit mahdollisuuksista. Monilla ihmisillä on mitä hinompia vempaimia kotona, mutta niiden käyttö on silti ihan alkeellista, sillä monia mahdollisuuksia ei ymmärrä omaksua. Minulla tälläsiä ovat esimerkiksi kännykkä ja Ipad -tabletti. Käytän niitä vain ihan perushommissa vaikka niillä voisi tehdä vaikka mitä upeaa. En vain osaa, ekä jaksa niihin perehtyä. Toivottavasti saisin tästä ompelu- ja kirjontakoneesta jatkossa mahdollisimman paljon irti ja oppisin ymmärtämään sen kaikki hienoudet ja mahdollisuudet. Mukavaa syksyä sinulle!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!