lauantai 21. huhtikuuta 2012

Maileg - pupujen kodin kesäilme


Muistatteko lipaston, joka on toiminut meillä Maileg-hahmojen kotina? Talvella tuo tumma sisustus tuntui ihan ok:lta, mutta nyt keväällä pikku-pirtti on ollut niin tumma, että päätimme lasten kanssa tuunata lipaston varastosta löytyneellä talomme edellisten omistajien vierashuoneen tapetilla.


Hoitolapsemme huolehti uuden kevätkodin sisustuksesta yhdessä pupu-ystävien kanssa. Isi-pupukin innostui silittämään pitsimattoja ja -liinoja.

Silitysrauta,-lauta ja pyykkiteline Neulanhaltijan omaa käsialaa. Pyykkipojat Tiimarista. Pitsit kirpparilta.


Kaikki Maileg-kodin kalusteet ja tarvikkeet on hankittu kirpparilta ja tuunattu mieleisiksi. Tekstiilit neulanhaltijan käsialaa. Ruoat kirpparilta. Punaiseksi maalaamani matkalaukut Sinellistä.

Kyllä taas leikit maistuvat kun uusi koti aivan kutsuu luokseen. Kiitos Aamulle upeasta sisustuksesta!!! Tuunaamani huonekalutkin pääsivät taas arvoonsa.


Google hakuja varten: Maileg pupu, Maileg kalusteet, Maileg hiiri, Maileg, nukkekoti

2 kommenttia:

 1. Nämä Maileg-postaukset on todella söpöjä ja kotoisia! Hienoa, että olet innostunut tuunamaan kalusteita itse, Mailegin oma lelukalustemallisto onkin törkeän kallis!

  Toinen Maileg -fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin tykkäävät Maileg -jutuista! Minua Maileg-hahmoissa puhuttelee niiden muotojen yksinkertaisuus ja vanhanaikaisuus. Lapsemme rakastavat pupujaan ja hiirulaisiaan. Ne antavat mielikuvitukselle tilaa ja ovat sopivia pieneenkin käteen. Nykypäivän markettipehmot eivät ole lapsiamme juurikaan puhutelleet eikä niitä ole, onneksi, meille kovin montaa muuttanutkaan.

   Mailegin kalusteet ovat tosiaan IKEAN "oikeiden ihmisten" kalusteiden hintaluokkaa. Mailegin omat pikku-kalusteet ovat kylläkin tosi kauniita ja hyvälaatuisia, mutta koska kirppareilta löytyy hyvin edukkaasti puisia pikkukalusteita, tuunailen niistä mielelläni uniikkeja kalusteita pikkuystävillemme ja säästän rahat johonkin muuhun.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!