perjantai 10. toukokuuta 2013

Rakkaalle äidille äitienpäiväksiTässä hieman kuvakollaasia lasten kanssa työstämistämme äitienpäiväonnitteluista. Meillä oli alunperin tarkoitus työstää naapurin lasten kanssa keramiikka-astiat äideille, mutta vatsatautikierteen takia siirimme keramiikkapäivämme tulevaisuuteen. Voihan sitä äitiä helliä lahjoilla ympäri vuotta, eikö niin : ).

Keramikan sijasta me teimme äideille pienet kirjaset, joihin kirjasimme & piirsimme asioita, joita äidin kanssa on kiva tehdä. Äiti voi kantaa tätä pikkukirjasta vaikka mukanaan työpäivänään ja muistella mitä kaikkea mukavaa lasten kanssa voikaan tehdä kun ehtii töistä kotiin. Kuvat ja tarinat olivat erittäin hellyyttäviä! Kirjat pakattiin onnellisten muistojen laatikoihin.

(Pikkukirjat ovat TIGERistä)
Me työstimme myös läjäpäin kortteja, joissa lapsi kellii tilkkutäkin alla milloin äidin, milloin isoäitien vieressä.


Äitienpäivän aamiaisherkkupöytään leivoimme vielä lasten kanssa pienet porkkanakakut, jotka pikkukätöset saavat sunnuntaiaamulla itse koristella tuorejuustolla, tomusokerilla ja nonparelleilla..

Mukavaa sunnuntain äitienpäivää kaikille äideille! Ja sata halia ihan jokaiselle naiselle! Ihanaa, että juuri sinä olet olemassa sellaisena kuin olet!
4 kommenttia:

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!