keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuhulinaa

Hajosi sitten vanha rakas tietokoneemmekin  ja kameranikin vetelee viimeisiään, että heikosti menee, pah. Läppärillämme on puuttellinen kuvankäsittelyohjelma, joten toivon hartaasti, että te saatte avattua jatkossakin postaukseni ja minä jaksan työstää postauksia tällä minikoneella.
Mutta nyt on vappu ja kevätkauden virallinen alku. Ei murehdita maallisia, ei! Ja onneksi monet huvit ovat ilmaisia ; ).  Tässä hieman meidän pienellä rahalla luotuja vappumuistojamme:

Omien lasteni, hoitolasteni ja naapurinlapsien kanssa työstettiin vappuaskarteluna facebookista bongaamani idea: Munakenno-naamarit / Vappulasit. Idean äiti oli Lasten kanssa askartelevan ideapankki -nimisen Fb ryhmän idearikas Vuokko Mäkimartti. Kiitos Vuokolle tästä hauskasta kierrätysmateriaalista tehtävästä askarteluideasta!

Ja kiitos myös Klinika+ -lukijalta lahjaksi saaduista sateenvarjoista ommelluista askarteluessusta! Ne olivat tosi näppärät ja tarpeeksi peittävät suojaamaan pikkumaalareiden vaatteita. Muita sateenvarjo ideoita löydät minun ideoina täältä ja Klinika+ ideoina täältä.

Maalausväreinä käytimme Galeria Akryylivärejä, joita meillä oli jäänyt viime maalauskerraltamme varastoon. Silloinhan teimme väreillä äitienpäivämaalaukset.

"Ollaanpas me kummallisia otuksia!"

Oman perheen kanssa olemme viettäneet viimepäivät lähimetsissä retkillä. Lastemme mielestä metsissä samoilu eväsrepun kanssa voittaa ihan kaiken muun puuhan. Ja ihanaahan se onkin! On hienoa nähdä muutamien päivien välein kuinka luonto antautuu keväälle.

Mukavaa toukokuuta teille kaikille! Liikkukaa luonossa, se tekee hyvää niin mielelle kuin fysiikallekin.


Tähän loppuun vielä 3-vuotiaan taitelijamme luomus. Ruoka ei tahdo enää pysyä lautasella lainkaan, kun neidillä on joku luovuus-herkkyys-vaihe on vahvana päällä. Kaikesta pitää taiteilla jotain, niin ruoasta kuin kävyistä ja kivistäkin. Taidenäyttelyitä vietetään tässä talossa tuon tuostakin.

4 kommenttia:

 1. hei vitsit kuin hyvä idea noista kennoista. mahtavan kekseliäs ihminen oot kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta tämä hauska munakennonaamari-idea ei kyllä ollut itse keksimäni vaan netistä bongattu.

   Poista
 2. Olipa hauska idea! Minäkin kehun, ei kaikki tarvitse aina omia ideoita ollakaan!!! Ja edellinen peitto oli aivan ihana! Tänään huovutettiin lasten kanssa ja yritin miettiä ohjeitasi vuosien takaa, saa nähdä minkälainen on lopputulos.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ideoiden ei tarvitse todellakaan olla aina omia, mutta miestäni on fiksua aina kertoa se selvästi teillekin, että kunnia kuuluu sille kelle kunnia todella kuuluu : )

   Mukavia huovutuskekkereitä teille! Me kokeillaan ensi viikolla keramiikkaa ; ).

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!