lauantai 12. huhtikuuta 2014

Farkuista laukuiksi


Meillä vietettiin taas tänään synttäreitä. Tinka 11v järjesti kekkerit työhuoneellani farkkutuunausten merkeissä. Kahden ja puolen tunnin tuunausuurastuksen jälkeen tyttöjen olkapäillä keikkui ihastuttavia, uniikkeja farkkulaukkuja.
Juhlien jälkeen myös masut olivat pinkeinä herkuista. Alla kuvakollaasia tyttöjen puuhista ja designlaukuista : ).

Kyllä näillä laukuilla on kiva ottaa tuleva kesä vastaan! Ja käsityöntekemisenkipinäkin taisi tarttua yhden jos toisenkin pikkutuunaajan matkaan.


Mukavaa pääsiäisen odotusta teille kaikille! Laitan ensi viikolla tänne kuvia lasten kanssa työstämistämme pääsiäisaskarteluista. Nyt lähden lenkille, jotta jaksan loppuillan lukea sohvan nurkassa tuleviin pääsykokeisiin. Heippatirallaa!!!


22 kommenttia:

 1. Hieno idea viettää synttäreitä ja upeita tuotoksia saivat aikaiseksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on myös minun puolellani, koska saan nykyisin veittää synttärijuhlia tuon tuostakin ja palkaksi saan vielä onnellisia tyttöjen hymyjä!

   Poista
 2. Kivannäköiset synttärit!

  VastaaPoista
 3. Juuri tälläistä käsityöntekeminen lasten kanssa pitäisi olla. Tuotteita lasten maailmasta ja toiveista. Nopeasti valmista, käytännöllistä, käytettäväää ja kierrätyshenkistä. Hieno idea! T: Ope Vantaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Olen kanssasi täysin samaa mieltä. On antoisaa työskennellä lapsilähtöisesti ja tuottaa lapsille pikaisia onnistumisenelämyksiä.

   Poista
 4. Kauniita laukkuja tytöt ovatkin saaneet aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saivat : ). Hyvin iloisia tyttöjä lähti synttäreiltä kotejaan kohti laukut olallaan keikkuen...

   Poista
 5. Aivan ihania laukkuja! Miekin haluaisin tuollaisille synttäreille. :) OKL:äänkö haet? Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, laukut olivat ihastuttavia! Ja joo, OKL.lään kokeilen, jospa tähän aikuisopettajan tutkinnon ja niiden kolmen muun vaatetus- ja muotoilualan tutkinnon päälle vielä opiskelisi luokanopettajantutkinnonkin. Epäilen suuresti pääsyäni edes haastatteluihin, koska haku tapahtuu 21 vuotta vanhoilla yo-papereilla, mutta kokeilen kuitenkin, pääsempähän ainakin toukokuussa lomamatkalle Helsinkiin : ).

   Poista
 6. Suloisia laukkuja! Kiva synttärien teema. Tarjoatko käsityösynttereitä myös pojille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityösynttäreitä tarjoan tottakai myös pojille. Jos vain löytyy joku tekstiili- tai askartelupohjainen teemaa ja käsityö, josta pojat ovat kiinnostuneita, niin tilausta vain tulemaan. Syksylle on suunnitteilla pojille synttärikonsepteja, mutta siitä lisää syksymmällä ; )

   Poista
 7. Ihanat touhujuhlat, tykkään niin tuosta meiningistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin juuri tuo hyvä meininki on palkitsevinta näissä käsityösynttärikemuissa!

   Poista
 8. Olipas söpösiä laukkuja, varmasti tekijöilleen rakkaita!

  VastaaPoista
 9. Tämä on mukava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä blogi on tälläistä askartelun ja käsityön sekametelisoppaa ja visuaalisuuskin on mitä on, mutta lämmittää kovasti mieltäni, että pidät postauksistani.

   Poista
 10. "Kiitos Satu! Teit päivästämme ainutlaatuisen. Olet mahtava. Voin suositella lasten käsityösynttäreitä muillekin. Ihana, että sinunlaisia ihmisiä on olemassa."
  Kirjoitin yllä olevan tekstin FB sivuilleni samalla kuin laitoin maininnan tyttöni synttäreistä + linkin tähän blogiin. Hyvää pääsiäistä! toivottaa Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!!!!!! Ihanaa , että nautitte tuunaussynttäripäivästä, niin minäkin. Mukavaa pääsiäisen aikaa teidän perheelle!

   Poista
 11. Satu, olet valtava inspiraatio minulle! Kiitos!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!