perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pahvinen puumaja ja muita pikkuaskareitaPäivät jotenkin juoksevat näin keväisin sellaisella vauhdilla, että joskus tuntuu, että elämä on yhtä aamu- ja iltapalan pöytään laittamista. Omat käsityöt ovat jääneet täysin paitsiolle, mutta kädentaitoja olen sensijaan saanut ohjata jokapäivä sieluni kyllyydestä. Olen edelleen peruskoulussa hoitamassa "pitkää" luokanopettajan ja tekstiiliopettajan sijaisuutta ja nauttinut työstäni lasten parissa täysin rinnoin. Kevät-nukketeatterikiertuekin on kovassa vauhdissa ja esityksiä on lähes jokaiselle illalle. Mitä kaunein ja nöyrin kiitos teille kaikille nukketeatterini tilaajille!!!!!!

Mutta jotain on onneksi kotonakin tapahtunut. Tyttäreni 4 v pisti taas hihat heilumaan ja loi leikkihuoneeseensa uusia tuulia.Muistatteko joskus aijemmin kertomastani joulusomisterekvisiittalahjoituksesta, jonka sain Jumbon Accesorie -liikkeestä tammikuussa? Nyt tyttärellemme iski tarve päästä tuunaamaan yhdestä valkoisesta pahvipuumajasta lelu omaan huoneeseensa.


Minä visoin sieluni silmin jotain hempeää ja romanttista puumajaa vaikka Maileg-hiirulaisille, mutta tomeralla neidillä oli asiasta ihan eri  visiot.


Omatoimisesti hän oli roudannut akryylivärit pihalle ja alkanut sutia puumajaa visioidensa mukaiseksi...

Ja jonkin ajan kuluttua maja oli valmis. Ja katsokaa kuinka siistiä jälkeä!?! Olin aivan hämilläni. Tyttären visiossa maja kuului tällähetkellä rakkaimmille leluille eli Moshi Monstereille. Eipä siinä äiti voinut kuin monttu auki tuijottaa ehtiväistä tytärtään....


Välillä maja on puussa, välillä maassa. Ja voi kuinka sillä onkaan leikitty : ).

Laitan tähän postauksen loppuun vielä pari kuvaa, jossa ekaluokan oppilaideni uskontotunnin töitä teemalla: Jumalan kämmenellä.
Minusta näistä tuli jotenkin söpöjä. Saas nähdä kuinka taikataikinalle käy työn kovetuttua, mutta prosessi oli ainakin palkitseva.


Ja tässä toisen ryhmäni saman teeman alaiset työt "tuunauskurssilta".

Nyt sormia alkaa jo syyhytä omien tekstiilitöiden kimppuun, kun vain keksisi mitä tekisi. Jokin vaalea tilkkupeitto olisi sohvan nurkalle kiva, tai jotain vaatteitakin voisi kesäksi surauttaa....

Mutta nyt lähden pihalle ihastelemaan kevään tuloa, puissa komeilee jo upeat hiirenkorvat : )!!!!
2 kommenttia:

  1. Miten hienoja majoja! Aivan ihana idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olit itsekin aivan täpinässä kun Accesoriesta soitettiin ja sain tiedon, että saan toivomani rekvisiitat omakseni. Mielestäni nämä olivat upeita ja antavat mielikuvitukselle laajat siivet!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!