keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Petshop askartelusynttärit


Toivotan teille kaikille lukijoille, eilen työhuoneellani vietettyjen Suloisen Minean 7 v. Petshop askartelusynttäreiden kuvakollaasin kera, oikein rentouttavaa vappulomaa !!!!!! Minä aijon vain nukkua ja halia perhettäni, sillä tuntuu, että viimeaikoina on ollut niin paljon töitä, että oma perhe ja kunnon yöunet ovat jääneet ihan retuperälle. Onneksi nyt on aikaa korvata kaikki omille kullannupuille : ) ja levätä univelat pois!

Kaikkea ihanaa pientä ja suloista syntyi näilläkin juhlilla. Ompelukoneella ompelutkin ensimmäistä kertaa elämässä onnistuivat pikku-tytöiltä upeasti. Pienin ompelija-askartelija on vasta 2 v! On tämä työ vaan niin mukavaa, että vaikka kuinka väsyttää välillä, hymy kuplii suupielessä lasten säteilevästä onnesta.


 Kuplivaa ja helmeilevää iloa myös teille jokaiselle!

Kuvissa esiintyvät Petshop-synttärien upeat herkkutarjoomiset ovat Minean käsistään taitavan äidin käsialaa!


6 kommenttia:

 1. Voi, mitkä juhlat jälleen kerran olet askarrellut. Todellista elämystä lapsille, jotka ovat tottuneet nykypäivänä ostamaan kaiken kaupasta valmiina, muovisena ja bändättynä. Mukavaa vappua sinne Lahteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itse tekeminen ja vapaa suunnittelu on kaikille hyvin palkitsevaa, olipa kyse pikkulapesta, aikuisesta tai ikäihmisestä. Tässä arjen kiireessä vain itse tekeminen meinaa jäädä todella vähiin , jollei sitten mukaan lasketa itsetehtyjä kotitöitä ; ).

   Poista
 2. Ihanan näköistä:) Mukavaa Vappua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Herttaisia miniatyyrejä. Varmasti kivat synttärit olivat.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!