maanantai 5. toukokuuta 2014

Ovistoppari farkunlahkeesta


Meidän kymmenvuotias poika on kovin innostunut käsitöistä koulukäsityön alettua tänävuonna. En ole koskaan odottanut lasteni seuraavan minun jälkiäni kiinnostustensa kohteiden kanssa, mutta en voi kieltää hyräileväni hiljaa onnesta, kun joku lapsista ilmoittaa haluavansa työstää ajoittain jotain käsityötä ihan itse. Kymmenvuotias halusi vappuna työstää ovelleen ovistopparin. Ja sehän sitten työstyi : ).
Farkkusynttäreitä varten haalitut vanhat farkut leikkaantuivat farkkupaloiksi, joista ommellen koostui ovistopparipussukka.Itse suunnitellut huopakirjaimet  kiinnitettiin farkkuun kaksipuoleisen liimaliinan avulla.

Omalta pihalta haettiin vähän hiekkaa peltiseen pikkuleipapurkkiin ja koko komeus solmittiin huopanarulla.

Aika kiva! Äitikin sai huomaamatta yhden uuden näytteen farkkutuunaussynttäreille : )." Kevät " -pöytänukketeatterini on jatkanut viimepäivinä hyvin alkanutta kiertuettaan ja muistutuksena kaikille lukijoilleni, muutamia esityspäiviä on vielä toukokuullekin vapaana, joten tervetuloa kipin kapin tilaamaan satumaista ja taijanomaista satuhetkeä niille rakkaimmille pikkuihmisille!


Ulkona vihertää jo, ihanaa!!!!!


2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla taitava poika! Todella käytännöllinen idea ja hieno toteutus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään työhuoneellani valmistui jo toinenkin ovistoppari synttärivieraana olleen pojan käsissä. Hyvä pojat!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!