perjantai 30. toukokuuta 2014

Matto pikkuvarpaille


Viime päivät on satanut ja ollut todella kylmää. Olen työstänyt kuitenkin innolla uutta nukketeatteriprokkistani, jossa yhtenä teemana on syksy. Teemaan on ollut helppoa virittäytyä, kun ulkona on ollut synkkää ja kosteaa.

Sateista on ollut myös muutakin iloa: Tämän blogin lukijaklikkaukset sadepäivinä ylsivät sellaisiin lukemiin, että 200 000 lukuklikkauksen raja huuhtoutui rikki. Jipii! Järjestän piakkoin jonkun arvonnan rajapyykin ylityksestä, kunhan keksin ensin palkinnon/palkinnot.

Nämä tämän postauksen kuvat ehdin onneksi kuvata viikonloppuna, kun aurinko vielä helotti taivaalla : ). Pukuhuoneen virkattu pellavamatto tuli nimittäin sunnuntai-iltana valmiiksi. Siitä tuli juuri passeli: Se kuivaa pikkuvarpaat ja kylppäristä kynnyksen yli intoutuneet vesileikit oikein mainiosti. Kiitos Vuokko H:lle näiden lankojen sponsoroinnista!
Viime päivien sateet ovat riepotelleet kaikki kauniit omenankukkien terälehdet pitkin pihaamme. Maa on kuin lumen peitossa. Toivottavasti pölyttäjät ehtivät tehdä työnsä, että sykyllä olisi satoa poimittavaksi.

Mukavaa huomista koulujen päättäjäispäivää kaikille opintiensä päättäville! Minä menen maanantaina jälleen yhtiin pääsykokeisiin, jos vaikka saisin aloittaa koulutieni taas kerran uudelleen....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!