sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Jalkapallosynttärit


Eilen meillä juhlittiin Jalkapallosynttäreitä kymmenen pojan, hirmuisen älämölöön ja sutinan kanssa. Synttärivieraat pelasivat ensin sankarin johdolla isä-poika jalkapallo-ottelun Mukkulan kuplahallilla. Puolentoista tunnin pelaamisen jälkeen nälkäinen ja janoinen poikalauma saapui työhuoneelleni herkuttelemaan ja ompelemaan ikiomat suosikkijoukkueiden jalkapallo-pipot.
Vanha Husqvarna Rose -koneeni roksutti palloja värissä jos toisessa ja pojat surrauttivat kirjotut piponsa valmiiksi muutamassa minuutissa.

Menoa, meininkiä ja ääntä ei näillä synttäreillä kyllä puuttunut. Kun herkkuja oli mätetty masut täyteen, niin että ihan sattui, lahjaksi saadut jalkapallokortit & muut paketit oli availtu & ihailtu ja mega-mageet pipot olivat valmiit, oli pojilla jo kova kiire aurinkoiselle pihalle Valkoiset - Mustat taisteluleikkiin. En itse ehtinyt edes kuvia ottamaan valmiista pipoista, höh. Mutta pääasia, että sankari oli onnellinen ja kaikilla vieraillakin taisi olla mukava lauantaipäivä. 

Upean ilman ja ravintolapäivänkunniaksi kutsuttiin sitten loppuillaksi naapurietaloista väkeä työhuoneelleni juhlien rääppiäisiin. Olipas kivaa!!!!

Kohta suuntaankin huopakorusynttäreille ja huomenna nukketeatterisynttäreille. Elämä on taas yhtä juhlaa : )!

5 kommenttia:

 1. ♥ varmasti kivat synttärit! Hauskat kuvatkin!

  VastaaPoista
 2. Kivat oli pippalot : ) ja pipot tekijöillee tosi tärkeitä!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Itsellänikin pieniä poikia ja prinsessa synttereitä en siis pääse koskaan järjestelemään, mutta pipoja tosiaan voisi pojatkin innostua hurauttamaan! Mahtavaa, että jaat näin loistavia keksintöjä ja ideoita. Harmi, että et toimi pääkaupunkiseudulla :D, joskin Lahti ei tietysti ole ihan mahdottoman kaukana... mutta kone siis löytyy itseltäkin, joskin hermoja voisi vielä ehkä vähän harjoittaa, jotta moisten järjestäminen onnistuu! Muutenkin ihana blogi sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulipa mukava mieli kommentistasi. Usein toisaan tulee mieleen minullekin tyttöjen juttuja, vaikka omassa taloudessamme on miesvalta. PItääpä jatkossa oikein skarpata näiden "poikamaisten"-ideoiden kanssa.

   Poista
 4. Hienot synttärit pojille! Hyvä idis tuo pipon ompelu.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!