keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Farkkua tuvan täydeltä


Meillä taas farkkuiltiin tänään synttärikemuissa sydämen kyllyydestä. Synttärijuhlien sankarina oli herttainen 6-vuotias Elina. Tässä postauksessa näette juhlien antia. Kyllä oli taas niin käsistään taitavia juhlijoita, että ihan suu loksahtelee täsä auki ammattilaiseltakin!


Ja suurkiitos sankarin äidille polvirisojen lasten farkkujen lahjoituksesta Neulanhaltijan työhuoneen käyttöön! Otan mielelläni niitä vastaan kaatopaikan sijasta myös muiltakin, niin lapsiperheiltä ja aikuisiltakin!Synttäreillä syntyi monenmoisia persoonallisia laukkuja ja ilmeikäs ovistopparikin.


Ja suutkin ehdittiin saada makeiksi ja masut herkuista pinkeiksi : ).


Ihastuttavia, eikö vain?Farkku taipuu siis hyvin moneksi ja ilahduttaa vielä rikkoontumisen jälkeenkin, joten älkää heittäkö risoja farkkuja roskiksille, niistä voi kehitellä vaikka mitä! Tässäkin muutama ideani vuosien varrelta.
Mukavaa toukokuuta teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hymy tulee taas näitä farkkukierrätystöiden kuvia katsellessa. Tekijät varmasti olleet ylpeitä tuotoksistaan. Aurinkoista toukokuuta sinne Lahteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla hymystäsi : ). Ja kyllä oli hymy herkässä lapsosillakin itsetehtyjen käsitöiden valmistuttua. Kyllä mulla vaan on mukava työ!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!