torstai 19. helmikuuta 2015

Helmikuun tallukkaat


Olen ollut taas viime päivät peruskoulun puolella. Tällä erää liikunnan ja teknisentyön opettajana. Miten virkistävää! Mä NIIN pidän lasten ja nuorten kanssa touhuamisesta! 

Olen myös tapaillut ystäviä, hiitänyt ja hellinyt tuota ihanaa Wili-kaniamme. Yhdet mittatilaustallukatkin taitavat tulla tänään valmiiksi. Elämä hymyilee kilpaa kevät auringon kanssa.


Nämäkin tallukat tilattiin pohjemittaisina ja lapikaskärkisinä. Tässä vähän kuvakollaasia työskentelyvaiheista.


Koneompeleet ompelen aina omalla koneellani työhuoneellani, mutta käsinompeleita teen sekä Lahden Consiksella tyttäremme kanteletuntien aikana, että tv:tä katsellessa tai lautapelejä pelatessa.
Nämäkin käsiompeleet valmistuivat yhden Alias-pelin aikana...


.... yhden mötkylän maatessa jalkojen juuressa <3. 
Tänään valmistuivat käsin ommellut huopapohjat ja kohta lähden (ei niin mieluiseen puuhaan!) liimaamaan pohjakumeja paikoilleen. Kevätiloa teille ihan jokaiselle!Ja rentouttavaa hiihtolomaa kaikille, jotka näinä lähiviikkoina talvilomaa viettävät! Nauttikaa keväthangista ja auringosta!

2 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos ihanasta pöytäteatteriesityksestä Kukkilan päiväkodilla 12.3. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olkaa hyvät! Olitte ihana yleisö! On niin mukavaa saada tutustua moniin päiväkoteihin ja jakaa iloa ja oppimiselämyksiä lapsille, että itseänikin hymyilytää aina nukketeatteriesityksen jälkeen koko loppupäivän :).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!