lauantai 14. helmikuuta 2015

Pöllön synnytysOlen nyt taas tolpillani ja valmiina eteenpäin. Jännetuppitulehdus on parantunut ja mieli kirkastunut :). Päätin, että esitän nyt tämän kevään vielä pöytänukketeattereitani, koska niille on ollut mukavasti taas kysyntää ja siirryn syksyllä Perhepäivähoitajan -ammattikuntaan tai opiskelijaksi tai molemmiksi :). Nukketeatterit ja Neulanhaltijan työhuoneen kurssit jatkuvat syksyllä tarpeen mukaan iltasin ja viikonloppuisin. Nyt kevään elätän perheeni "käsityöläisenä" valmistaen design-tallukoita ja esityspaikasta toiseen kiertävänä nukketeatteritaiteilijana.

Hymyillen toivotan hyvää ystävänpäivää kaikille teille ystäville ja kavereille, jotka olette kulkeneet minun tietäni palanmatkaa kanssani! Toivottavsti minä saan kulkea myös teidän teitänne teidän kanssanne!
Kevät -pöytänukketeatterini lähtee hiihtoloman jälkeen kiertueelle ja kiertuetta jatkuu kesäkuulle asti. Esityksiä on varattu todella paljon, mutta vielä löytyy vapaita esitysaikojakin vaikka kuinka! Tilaathan sinäkin omasi :).

Tartuin eilen tyttäreni kanssa huovutusneuloihin. Huovutimme uusinta kirjasto-teemaista pöytänukketeatteriani (vielä keskeneräistä, koska päähän pukkasi uusia tarinan käänteitä!) varten pöllöäidin tälle Stocmannilta ostetulle joulukuusenkoristeeksi tarkoitetulle pöllövauvalle.


Huovutussessiotamme seurasi myös Utelias Wili - luppakorvakanimme <3, joka seuraa minua nykyään ihan joka paikkaan - jopa vessaan... Wilin seikkailuja voi käydä lukemassa Wilin omasta blogista. Täältä.


 Tässä vähän kuvagalleriaa pöllöäidin synnystä.Lopuksi pöllö (joka kyllä märkähuovutusvaiheessa näytti ihan pingviinivauvalta) pääsi kuivattelemaan höyheniään saunan lauteille.Ja kuivumisen jälkeen pöllöäiti pääsi lukemaan lapselleen vitsikirjaa, kuten omat lapseni keksivät. Tästäkin tuli taas nukketeatteriin ihan uusi käänne. Kylläpä minun on helppoa, kun on omia ideanikkareita ja tarinankertojia kotona ruhtinaalliset kolmekappaletta.

Pöllöäidin lämmin halaus kaikille blogini lukijoille!

4 kommenttia:

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!