lauantai 21. helmikuuta 2015

Valmiit beiget tallukkaat

 

Eilen lähti yksi tälläinen pari tallukkaita kohti Pohjois-Suomea. Siellä kelit ovatkin varmaan paremmat tallukkaille, kuin täällä sohjoisessa Etelä-Suomessa, jossa tällä hetkellä parhaat talvilomajalkineet ovat karvakumpparit.


Nämä tallukat koostuivat tälläisistä materiaaleista. Huovat talukkaiden pohjiin tilasin Koskenpään huopatehtaalta. Huovat olivat tyyristä, mutta hyvin laadukasta materiaalia, jota tulen varmasti käyttämään tallukoissani jatkossakin.
Mukavaa talvilomaa kaikille! Ja mukavia pakkaslumiretkiä näille tallukoille pohjoisessa!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Näistä(kin) tallukkaista tuli kyllä ilokseni hyvin onnistuneet. Mutta ikäväkseni oikea ranteeni ulvoo taas jännetuppitulehdusta, joten taitaa jäädä käsityöt minun osaltani harrastusasteelle tulevaisuudessa. Harmi.

   Poista
 2. Todella kauniit tallukkaat.

  VastaaPoista
 3. Ovat niin upeat! Luin tuolta aiemmin, että olit saanut hieman töitä. Oikein hyvä. Tuo teidän kani on kyllä söde. Ihania kuvia nukkuvasta, seisovasta ja pakoon pötkivästä kaverista. Aurinkoisia päivä jatkossakin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Töitä on tosiaan taas hetkellisesti enemmän. Kiva olla tarpeellinen. Ja Wili on tosiaan ihastuttava otus.

  VastaaPoista
 5. Nämä on minun!! Aivan ihanat ja sopivat! Kiitos sulle, mestari, oot kyllä taitava. Nyt mä lähden kauppaan uudet kengät jalassa:)
  Tiina

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että olivat sopivat. Mukavia retkiä mittatilaustallukoiden kera siellä pohjoisessa!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!