lauantai 28. helmikuuta 2015

Kirjastoväen talo


Palasin eilen kotiin perheineni liikunta&hemmottelulomalta Peurungan kylpylastä. Olipa ihana loma <3.  Saimme kokeilla mukavassa lapsiperheporukassa lumikenkäkävelyä, frisbee-golfia, hohtokeilausta, rentoutusharjoitteita, nokipannukahviretkiä jne. Kylpylän ravintolassa tarjoiltiin mitä parhainta ruokaa monesti päivässä ja kylpylässä sai lillua sielunsa kyllyydestä. Olen nauranut niin, etten muista milloin viimeeksi vatsalihakset ovat joutuneet vastaavalle kikatuskuurille. Kylläpä loma voimaannutti meitä ihan jokaista!

Nyt tunnelmani on kuin tämä kuva. Edessäni on puhdasta, eikä minulla ole mikään kiire tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt ja näin on hyvä. 

Tässä postauksessa esittelen ennen lomaa työstämääni kirjataloa, joka tulee (kenties) uusimpaan "Kirjastoretki" -nukketeatteriini  lavasteeksi. Näitä kirjastotaloja löytyy Pinterestistä toinen toistaan upeampia, mutta tämä minun on tälläinen pikainen kyhäelmä Jack Londonin kirjoista tekemästäni kirjatorpasta, joka on vielä pikkisen keskenkin. Tuhoamani kirjat löytyivät priimakuntoisina kerrostalon roskiksesta. Tälläinen kirjatalo siitä sitten syntyi.
Liimaukseen käytin ensin Erikeeperiä, sitten Puulimaa, mutta koska niistä ei ollut mihinkään, siirryin rajusti Sikaflexiin. Talon takapuolesta tuli ruma, mutta senhän voisi vielä vaikka tapetoida tms. Vai olisiko teillä ideoita? Muutoinkin talom julkisivukin kaipaisi vielä jotain...Ehkä kukkia ikkunalaudalle, hiomapaperiraapaisuja kirjan kansiin vai mitä. Kaikki ideat ovat tervetulleita!!!!


Kirja talo on myös sopiva esim Maileg-hiirulaisten kodiksi, joten jos se ei päädy nukketeatteriin, niin siitä saattaa tulla myös pienten hiirulaisten koti. Aika näyttää....


Ensi viikon olenkin taas työelämässä peruskoulun puolella. Ja sitten lähdenkin Kevät -pöytäteatterikiertueelle, joka alkaa 11.3 Launeen kirjastosta.  Kaikkea kivaa siis tiedossa.

Tämä koti jää nyt odottamaan rauhassa uutta inspiraatiota.

Tähän loppuun vielä yksi kuva niistä hienoista taloista, jollaisen minäkin haluan kyllä joskus vielä työstää, kunhan ranteeni toimii kunnolla ja löydän jonkun vanhan piloille menneen kirjasarjan. Kesällä mökillä tälläinen puuhastelu olisi mitä oivallisinta. Tämä kuva on löydetty täältä.

mothtales:

How wonderful is this?!?
Will have to try this sometime…

Halaus teille ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Hieno on! Tämäkin luomuksesi. Juu, raaputa vähän kattoa tai revi sanomalehdestä tiilenpaloja kattoon, pellavia tai silkkikukkia ikkunoille ja söpöys on valmis, käyttöä kyllä varmasti löytyy! - Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Pitääpä palata talon pariin kun seuraavan kerran työhuoneeseen menen. Olen nyt ottanut etäisyyttä kaikkeen sisätekemiseen ja paneutunut puutarhahommiin. Mutta kyllä taloprojekti jatkuu taas jokupäivä.

   Poista
 2. Hieno tuo kirjatalosi on! Ihanaa kun roskislöydöstä syntyi jotain noin upeaa!
  Kiva kun teillä oli onnistunut loma. Huomenna alkaa maaliskuu, ja varmasti valo tuo meille kaikille uutta intoa ja inspiraatiota tulevaan. Nauti kun edessäsi on puhdas sivu, kaikki on siis mahdollista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti inspiroidun parhaiten juuri hylätyistä tavaroista. Niiden kanssa on lupa rikkoa sovinnaisuudenkin rajoja, koska ne ovat jo tuhoon tuomittuja. Yleensä niille turnauksessa yllättävästi syntyy kuitenkin uusi uljas elämä. Puhdas sivu on yhä puhdas. Toteutan itseäni nyt puutarhahommissa.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!