torstai 5. maaliskuuta 2015

Tarina


Olen ollut taas viikon, innosta puhkuen, ykkösluokan opena. Huomenna palkkatyöpäiviä on tälle vuodelle kertynyt jo ruhtinaalliset 10. Saankohan tänä vuonna kokonaisen kuukauden opettajantyöpäiviä täyteen ;) ? Mitähän näillä tuloilla tekisi? Mutta onneksi on nukketeatterikiertueeni, että saan maksettua kunniallisesti veroni tälle maalle.

Tänään sain työpäiväni aikana uuden kutsumanimen "Tarina". 

Olin pulkkamaessä ykkösluokan poikien kanssa. Pieni thaimaalainen poika, jolle suomenkieli on vielä uutta ja ihmeellistä, kutsui minua Tarinaksi. Siis ihan spontaanisti. Poika oli kyllä kuullut nimeni, mutta pienessä päässään yhdisti Sadun uuteen muotoon. Korjasin pikkumiestä kerran, pari, mutta aina pienestä suusta tuli "Tarina". Ette usko kuinka kauniilta se kuullosti! Ja kuinka kuvaavaa nukketeatteritädille! Paras palkka tälle päivälle: Uusi identiteetti.Tämän tarinan kuvat ovat uusimmasta "Kirjastoretkellä" nukketeatteri produktiostani. Prokkis on yhä keskeneräinen, mutta valmistunee viimeistään huhtikuun 16.päivä, koska esityksellä on silloin ensi-ilta (= ensi-aamupäivä) Mukkulan kirjastossa.


"Kevät" -pöytänukketeatterini sensijaan starttaa kiertueelle ensi viikolla.
Ke 11.3 Launeen kirjasto. Esitykset ovat klo 10, 10.30, 18 ja 18.30.
La 21.3 Pääkirjasto Lahti. Esitykset klo 10 ja 11.

2 kommenttia:

  1. Tänään esittämäsi Kevät Nukketeatterisi Launeen kirjastolla oli HURMAAVA! Sinä olet ihmeellinen esiintyjä, taikasi ja tarinasi vangitsee aikuisetkin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Tarina on sinulle täysin oikea nimi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mukava kuulla, että nukketeatterini sai teillä hetken irtiottoa arjesta. Tervetuloa toisetkin katsomaan esityksiä niin Launeen kirjastolle kuin muillekin Lahden kirjastoille. Ja ihan kotiinkin voi minua ja salaperäistä matkalaukkuani tilata esiintymään :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!