lauantai 28. maaliskuuta 2015

Minecraft -synttärit


Meillä juhlitaan tämä viikonloppu oman keskimmäisen lapsemme 8-vuotissynttäreitä Minecraft -teemalla. Tässä hieman kuvagalleriaa tämän päiväisistä lastenjuhlista.Kiitos kavereille juhliin osallistumisesta ja ylenpalttisista lahjoistanne!!! Kiitos myös kummitädille tästä superhienosta Minecraft -legopakkauksesta! "En olisi ikinä edes uskaltanut toivoa näin kallista lahjaa" totesi sankari posket innosta punaisina pakkausta kootessaan.


Ja kiitos Minecraft -playstation pelille täydellisestä synttäriylläristä eli uuden päivityksen tuomasta avaruusmaailmasta! Kylläpä kaikki omat ja vieranamme olleet pojat olivat täpinöissään :)!

Synttärien Minecraft- kyltit jne on tulostettu Pinterestin Minecraft ilmaiskuvista.

Tähän loppuun vielä (nyt jo hiukan huvittavakin) "tekevälle sattuu" tapahtumasarja....

 

Minun piti tehdä synttäreille sinisiä valkosuklaalla päällystettyjä popcorneja Minecraft timanteiksi. No ensin suklaa jähmettyi ennen aikojaan ja lopulta minun oli pakko muotoilla siitä valkosuklaatimantteja. Pian minun kauniit käteni näyttivät...

Tältä!!!! Apua!!! Kädet eivät puhdistuneet millään ilveellä, ei myrkyin ei luomukeinoin. Ja kun maistoin timatti-tekeleitäni, olin hampailtani ja huultiltanikin sininen kuin smurffi. AUTS!!!Juhlavieraat otettiin ja otetaan siis vastaan tälläisin käsin. Enpä enää moista väriainetta käytä. Mutta onneksi juhlat muutoin onnistuivat oikein hyvin ja saimme viettää myös smurffiolemukseni kanssa monta hauskaa hetkeä vieraiden kanssa.

Mukavaa huomista palmusunnuntaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. Voi kun ihana Minecraft-teema! Aivan varmasti oli ihan täydellistä lasten mielestä. Tuo on niin tuon ikäisten poikien juttu. Omallekin pitää näyttää kuvat, vaikka meillä juhlitaan niin halloweenaikaan, että yritän itse pitää kynsin hampain siitä teemasta kiinni :) Oliko noissa Thanks for playing -askeissa jotkut yllärit vieraille? Vieläkin haukon täällä ihastuksesta henkeä.

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä poitsut oli innoissaan juhlista. Thanks for playing -rasioissa oli punaista lakua, ikään kuin TNT:tä. Kiva kuulla, että meitä innokkaita teemasynttärien järjestäjiä on monia. Tuo lasten lapsuus on niin lyhyt ja synttäritkin vain kerran vuodessa, joten kivahan niihin on kaikkea värkätä. Teema auttaa suunnittelua ja pitää mahdollisuudet rajoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TNT onkin hyvä idea. Tykkään itse ihan hulluna järkätä noita synttäreitä ja juurikin sen takia kun lapsuus on lyhyt ja lapset kyllä innostuvat kaikesta värkkäilystä. Ja kun on se jokin teema, helpottaa suunnittelua. Viimeksi kyllä tytön synttäreillä ei ollut teemaa ja vähän harmitti kun järjestelyt jäivät viime tippaan. Tammikuun alun synttäreitä tuntuu joka vuosi verottavan juuri olleen joulun ajan koristelu-askarteluähky.

   Poista
  2. Allekirjoitan kaiken kirjoittamasi :)

   Poista
 3. Kyllä on ollut upeat synttärit! Kaikki tarjoilut ja koristelut on niin upeasti toteutettu. Kaukku ihan huippu. Meilläkin vietettiin teemasynttäreitä yli 20 v sitten (tytär tänä vuonna 29 v) Hauskimmat ehkä merirosvoina Suomenlinnassa omien kakkujen ja muiden herkkujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Nuo Suomenlinna -synttärit kuullostaa upeilta ja eväsretki siellä on huippujuttu. Itsekin kävimme siellä tuttavaperheen kanssa eväretkellä viime kesänä. Sekä lapset että aikuiset nauttivat retkestä kovasti! Meillä synttärien budjetti on yleensä tosi pieni, mutta kotisynttäreistäkin saa oikein mukavat, kun tunnelma on katossa ja lapsi kokee olevansa arvokas omine teema-mieltymyksineen. Pinterest on oiva apuväline juhlien suunnittelussa jos oma luovuus takkuaa.

   Poista
  2. Pienellä budjetilla Suomenlinnan reissu toteutui meille helsinkiläisinä. Lapset pääsi lautalla ilmaiseksi ja kotoa kylmälaukuissa vietiin tarjottavat. Saimme käyttä kahvila Piperin ulkopöytiä syöminkeihin. Jotenkin vierastan noita kaikenmaailman hoplop-synttäreitä.

   Poista
 4. Huikeita kuvia. Kyllä poikasi on onnenpekka! Huoh, en ikinä pystyisi vastaavaan. Työ vie kaikki voimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin koko synttäreitä edeltävän viikon työtön, joten minulla taas oli aikaa värkätä. Ymmärrän täysin, että työssä käyvälle synttärit ovat aina voimien ponnistus. Työhuoneeni tarjoaakin juuri näitä käsityösynttäripaketteja niille perheille, joiden aika ei riitä juhlien suunnitteluun. Mutta synttärit ovat lapsesta varmasti aivan yhtä ihanat, jos paikalla vain on hyvä ilmapiiri, tärkeitä henkilöitä ja tarjolla vaikka ihan kaupasta haettuja sipsejä, karkkeja ja keksejä.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!