keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Itte tein ja kierrätin


Eilen sain postista mukavan kirjapaketin, jonka parissa päiväkahvien juontiin terasilla tuli ripaus ylellisyyttä. Tarkkasilmäiset pitkäaikaiset blogini lukijat saattavat löytää tästä kirjan kuvasta myös jotain tuttua ;).

Kirjan on koonnut Mariko Palomaa, joka kirjoittaa kädentaitoblogia Madam B.C. Sain häneltä kutsun osallistua kirjansa pientuotteiden ohjesuunnittelukilpailuun reilu vuosi sitten. Tarjosin muutamaa ideaa ja yllätyksekseni yksi niistä pääsi tämän juuri ilmestyneen ITTE TEIN JA KIERRÄTIN -kirjan sivuille.

Kirjan julkaisussa oli mukana BoD-Books on Demand. Kirjan kuvaajana toimi valokuvaaja Rimma Lillemäki.Oma kierrätysideani on julkaistu myös blogissani aijemmin. Sen löydät täältä. "Vanhalla" idealla osallistuminen oli luvallista tähän kilpailuun. Muita kirjassa esiteltyjä - ja kilpailussa menestyneitä kierrätysideoita löydät mm täältä. Minun mielestäni paras idea kirjassa oli juuri nuo kirjan takakannen raitasukkikset, jotka on tehty vanhasta paidasta. Ne ovat superhauskat!Mukavia askartelu- ja käsityöhetkiä teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, jee! :)

    Lisää kirjasta ja sen ostopaikoista voi kurkata täältä: http://madambc.blogspot.fi/p/blog-page.html

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!