keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Maaliskuun tallukkaat pihasaunareissulle


Nukketeatterikiertueen ja puutarhan kevättöiden lomassa olen ennättänyt aloitella taas maaliskuullekin uusia tallukkaita. Nämä tallukkaat työstyvät Iskun tehtaanmyymälästä ostetuista villahuovista, joita tuli muutama viikko sitten haalittua aikamoinen kassillinen ;).


Nämä tallukkaat suunnittelin pihasaunatossuiksi. Siis sellaisiksi ihanan lämpimiksi kosteutta imeviksi tallukkaiksi, joilla voi hilpaista pihasaunasta tyylillä talvellakin. Meillä ei ole edes pihasaunaa, mutta ehkä jollain on. Nämäkin 39-koon tallukat tein nimittäin loppuvuonna tapahtuvaa pop up myyntiä varten.


Tallukoiden välissä on kaksi kerrosta ruudullista villahuopaaja kanta&kärki vahvikkeet.

Minun ommellessani tyttäreni katseli haltioituneena lapsuuteni kiiltokuvia. Olin säästänyt näitä laatikossa omia lapsia varten ja lopulta unohtanut koko laatikon, koska pojat eivät ole oikein "kiiltokuvaihmisiä". Ihanaa, että nyt kuvat löysivät uuden omistajan.


Pohjat aijon ommella pikkuhiljaa, jotta säästyisin taas viikon jännetuppitulehdukselta. Oikean käden ranteeni vihoittelee nykyään aina kun teen jonkinlaisia voimaa ja kiertoliikettä vaativia töitä, joten yritän suojella sitä nyt liialta rasitukselta parhaani mukaan.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille teille. Meidän pihalla kukkivat jo lumikellot ja lumi väistyy jo kovaa vauhtia nurmen tieltä. Kevät on tullut!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!