perjantai 3. marraskuuta 2017

Tervetuloa tapaamaan minua Kätevä- ja Tekevä -messuille


Tervetuloa 4.-5.11viikonloppuna Lahdessa järjestettäville Kätevä- ja Tekevä -messuille! Messuilla on paljon nähtävää, koettavaa ja ihmeteltävää. Messuilla voit myös  tulla moikkaamaan minua, kokea satumatkan Syysmetsään pöytänukketeatteriesitykseni kera,  käväistä kanssani jutustelemassa tallukoiden valmistuksesta ja ihmetellä v. 2003 valmistuneita Veljeni Leijonanmieli -tilkkutekstiilejäni.Pöytänukketeatteriesitykseni Syysmetsä on lauantaina D-hallissa klo 12.00-12.45.

Tallukastyönäytökset ovat E-hallissa lauantaina klo 15-16 ja sunnuntaina klo 10.30-11.30.

Veljeni Leijonanmieli -tekstiilit ovat nähtävillä Tapahtumateltan läheisyydessä.

Ja sunnuntaina saan astua myös Lasse Kantolan haastateltavaksi tapahtumateltassa Vesijärvihallissa klo 14.30.Työpajaani tuo muutamia jo valmiita tallukoita ja muutamia keskeneräisiä, joista työvaiheita voidaan tutkiskella.


Työpajassani on mukana myös uusin ompelukoneeni, jolla ompelen keskeneräisiä tallukoita valmiimmiksi.


Olen itse käynyt Kätevä ja Tekevä -messuilla joka vuosi ja pidän niistä, sillä siellä on niin paljon erilaisia mielenkiintoisia esittelijöitä ja taitavia tekijöitä esillä.

Tänä vuonna messuilta löytyy mm. kädentaitotuotteiden myyjiä ja esittelijöitä, työnäytöksiä ja käsityötarvikkeita, mielenkiintoisia kädentaitajien ja bloggareiden haastatteluja, Koulutuskeskus Salpauksen monialaista osaamista sisältävä näytös, Kankurin ilon mattohuutokauppa ja moninaisia musiikkituokioita. 

Messujen yhteydessä järjestetään myös suositut Kivi- ja korumessut, Nukkekoti- ja nukkemessut ja RC-autoilun SM-sarjan osakilpailu. Messuvieraat pääsevät kaikille messuille ja kaikkiin tapahtumiin yhdellä lipulla.Eli tervetuloa moikkaamaan ja ihmettelemään Lahden Kätevä- ja Tekevä -messuja!

Näkemisiin viikonloppuna!


Näiden messujen jälkeen pakkaan tallukkaani matkaan Tampereen käsityömessuille 18.11. Silloin ompelen Tallukoita Husqvarna Vikingin osastolla lähes koko lauantai päivän.


Eli kipin kapin myös Tampereelle!


Mukavaa Marraskuuta kaikille! Muistakaahan pukeutua lämpimästi!


2 kommenttia:

 1. Olipa ihana nähdä nukketeatteriesityksesi! Sattumalta käveltiin tytön kanssa ohi juuri oikeaan aikaan. Messuilla oli kyllä paljon näkemistä. Oltaisiin viihdytty pidempäänkin tai sitten kahden päivän lippu olisi ollut hyvä.
  Mukavaa messupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava nähdä tuttujakin kasvoja katsomon puolella. Vaikka oli kyllä myös upeaa nähdä niin monta uutta kasvoa katsomossa.

   Itse uusimmassa postauksessani totesinkin, että kaksi päivää messuilla oli oikein hyvä, sillä nähtävää ja koettavaa oli niin paljon.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!