keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Ensimmäinen youtube videoni tallukkaista


Olen avannut uuden median oven. Olen tehnyt youtube -videon. Ensimmäinen videoni esittelee tallukoiden valmistusta. Löydät sen täältä.


Yksin en olisi saanut  tallukka-videota tehtyä mitenkään. Onneksi sain yhteistyökumppanikseni Veijo Ruotasen, joka kuvasi ja editoi videon. En itse ole lainkaan taitava noissa asioista. Eikä kärivällisyyteni ole tietoteknisissä hommissa kovinkaan suuri.Videot eivät tule kuitenkaan korvaamaan blogiani tai instagram-kuviani tulevaisuudessakaan. Tämä erinäisten tuotteiden valmistuksen vaihevaiheelta kuvaus kun onnistuu minulta helpoiten ihan itse kameralla kuvaamalla siinä tekemisen lomassa. Mutta mukava lisä tuo videointi ehdottomasti on ja toivottavasti tuo myös muutamia uusia käsityöharrastajia puuhiani seuraamaan.


Nyt tallukkakelit ovatkin Lahden seudulla parhaimmillaan, joten nämä itse ompelemani jalkoneet saavat tuulettua ulkona pakkasessa jokaikinen päivä. Videokin on kuvattu parin tunnin pakkasulkoilun jälkeen. Posket ovat videolla ihanan punaiset, mutta varpaat ihanan lämpöiset tallukkaiden ansiosta.Uusia tallukaspareja on syntymässä työhuoneellani koko ajan lisää... kunpa vain olisi vuorokaudessa enemmän tunteja....


Sillä myös muita hyvin mielenkiintoisia projekteja on valmistumassa ja valmistunut käsieni kautta. Yritän ennättää postailla niitä jossain vaiheessa vielä tämän kuun puolella. Tiedossa roolivaatteita, kirjontaa, tilkkutöitä ja askartelua.

Mukavia talvilomaviikkoja teille kaikille, milloinpa itsekukin talvilomaa vietättekin!


9 kommenttia:

 1. Ompa mukavaa nähdä sinua videolla, hyvin tehty yhteenveto tallukoiden ompelusta. Tuo on upea taito. Kestäisivätkö omat käteni kaikkia työvaiheita, empä tiedä, mutta ainakin huovutettuja tossuja ja pikkusaappaita olen saanut aikaiseksi. Käsillä luominen nostaa paljonkin mielialaa. Kevätterveisin Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ei ollut lainkaan kivaa nähdä itseäni videolla ;) . Mutta koska koen tallukoiden valmistustapojen ja muiden kädentaito-ohjeiden jakamisen sydämenasiaksi, on välillä pistettävä videokin pyörimään.

   Valmistin muuten tänään pienet huopatossut/ huopatallukkaat yhdelle nukelle. Olipa kivaa näpertää miniatyyriä. Siitäkin postausta tänne tuonnempana.

   Mukavaa kevättalvea sinulle!

   Poista
 2. Upea video!
  Olet selkeä esiintyjä ja video avarsi hyvin tallukkaiden valmistusta.
  Kauniita talvipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pikkisen hirvitti laittaa video esitykseen, kun itse sitä on aina niin kriittinen, mutta asia on minulle niin tärkeä, että annoin palaa...

   Poista
 3. Nuo violetit ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 4. Niin, unohdin sanoa, että video oli hyvä ja kivasti puhuit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puhuminen on minulle helppoa, itseni tällääminen videolle edustavaan kuntoon ei niinkään ;)

   Poista
 5. Todella hieno video ja esittely! Ehdottomasti lisää:)

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!