sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Kepparituunaus


Tyttäreni ja hoitolapseni pitävät keppihevosleikeistä. Leikit ulkona pohjautuvat esteratsastukseen ja sisällä roolivaateleikin yhteydessä tapahtuvaan ympäritalon ees taas juoksemiseen.

Nyt kepparitallimme on kasvanut uudella tammalla, jonka pelastin kirpputorilta ja jonka tuunasin tallin muiden hevostemme näköiseksi.Heppa ei ollut hinnalla pilattu ja oli tyyliltään (täyspuinen ja kestävä!) täysin oikeanlainen meidän vaneriheppa-tallimme.Ensin poistin kädensijan hevosen päästä ja sitten työstimme beessistä villahuovasta vanerille karvapeitteen.


Ja lopuksi vielä villalangoista harja ja villahuovasta silmät ja sieraimet. Ja valmista tuli.


Nyt on tallissa 4 upeaa hevosta! Eikä kenenkään lapsukaisen tarvitse enää odottaa vuoroaan ratsastus leikin yllättäessä.


Tallin muut hevoset ovat lahtelaisen HuhtaDesignin vanerikeppareita, jotka olemme itse tuunanneet villahuovilla.


Mukavaa laskiaissunnuntaita teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vain, Kiva Kombo - nimestä käsityömyymälästä Lahdesta voi ostaa keppariaihioita. Muistaakseni 6-8€/kpl.

   Poista
 2. Tuollaisilla heposilla onkin kiva laukata pitkin ja poikin. Kirpputoreilta katselen itsekin juuri puisia leluja, mukavia antaa pienten käyttöön, kestäviä ja miellyttäviä kosketella. Hyvää ystävän päivää, Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa ystävänpäivää sinulle! Kirpparit on kyllä mahtavia paikkoja: koskaan ei tiedä mitä löytää ja usein tulee tehtyä hyviä kestävän kehityksen mukaisia löytöjä. Itsekin suosin lasten kanssa pääosin puisia leluja (autoja, nukkejen huonekaluja ja nukke-ja parkkitiloja) ja laatumuovista valmistettuja kestäviä leluja, kuten legoja ja playmobil- figureja.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!