tiistai 27. maaliskuuta 2018

Leikkimökki


Tämä postaus sisältää blogiyhteistyötä Gepetton kanssa.

Sain hoitoryhmäni ja lasteni kanssa kanssa viime viikolla ihanan yllätyskirjeen vanerisia nukkekoteja ja nukkekodin tarvikkeita valmistavalta ja markkinoivalta Gepettolta Kangasalasta. 


 A4 kirjekuori sisälsi osat tee-se-itse leikkikanalaan /-lampolaan. Jee!!!!!Tämä ekosähköllä valmistettu vanerimaja tuli kuin tilauksesta puutarhaprojektimme jatkeeksi.


Ensimmäisenä teippasin mökin kasaan, jotta lapset hahmoittavat mökin muodon ja koon. Mutta ennen kuin ennätin kaivaa maalipurkit esille, oli mökistä tullut leikkimökki Sylvanian siili-hahmoille.Mökkiin oli tehty siililasten salapaikka, jossa siilipoika väritti läppärillään virtuaalista värityskuvaa :).


Odottelin rauhassa pari päivää ja sitten maltettiin jo vähän maalatakin mökkiä.


Mökin maalauksessa käytimme pullovärejä ja tusseja. Lattialle leikattiin samettinen kokolattiamatto Designers Guildin luksustapettikirjasta.


Oma ekaluokkalainen tyttäreni suunnitteli ja piirsi mökin seinille tapetin.

'

Ja lopulta osat liimattiin kiinni puuliimmalla. Jätimme katosta toisen osan liimaamatta, jotta sen voi tarpeen vaatiessa ottaa helposti pois ja mökin yläparvella on helpompi leikkiä.Ja niin siilit pääsivät tutustumaan siililasten leikkimökkiin, jonka pihalle laitettiin Gepetton puiset lampaat, kanat ja tiput sekä ompelukone :). Alkuperäisessä mökissä katolla oleva kukko ennätti jo lentää kiekumaan jonnekin salaiseen paikkaan...


Leikkimökki sopii hienosti myös Playmobil leikkeihin sekä Schleichin hahmoille. Leikkimökki tulee varmasti kovaan käyttöön meillä sillä lapset tykkäävät kovasti leikkiä tälläisillä pikkuhahmoilla. Kiitos mitä kaunein, Gepettolaisille!

2 kommenttia:

  1. Erilaiset nukkekodit ja mökit ovat vanhoja tuttuja, aina muodissa. Mukavaa, että blogisi kautta voimme tutustua näihin uutuuksiin, itsekoottavista maalattavista tulee persoonallisia. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi persoonallinen nukkekoti on taas valmistumassa 8-vuotiaan tyttäreni käsissä. siitä lisää tuonnempana, kun saan sen postattua valmiina :)

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!