tiistai 5. helmikuuta 2013

Graafista ja ah, niin ihanan selkeää...Viimepäivinä on pitänyt kiirettä. Pienemmät lopettivat päikkärit ja oma hengähdysaika on nyt minimissä. Olen myös nauttinut lasten kulttuuritarjonnasta hoitolasteni ja oman perheeni kera täysin rinnoin. Mutta jotain käsilläkin on sentään syntynyt: Harmaa-valkoinen tilkkutäkki tuli viikonloppuna valmiiksi.

Vautsi mikä kevätauringon valkeus valtasi tämän kuvan, ah! Kevät tulee, kevät tulee..... ihanaa!!!!!

Tikkasin täkin ensin suorin ompelein pitkiä väriraitoja pitkin. Tämä tikkaus olisi kuitenkin ollut välissä olevalle puuvillavanulle liian vähän, joten surrasin vielä koneparsinnalla koukeroita jokaisen raidan täyteen.

Olen täkkiin todella tyytyväinen! Siitä tuli ihana! Kankaita jäi vielä jonkin verran, ehkä työstän niistä toisenkin peiton jollain selkeällä designilla tässä jonain päivänä ; )

Copyrightitkin unohtuivat näistä kuvista kun näin kiireellä postasin, mutta muistattehan silti, että jos käytätte kuviani omissa blogeissanne tai opetusmateriaaleissanne, laitatte reilusti Neulanhaltijan tiedot kuvan alle.


9 kommenttia:

 1. Todella kaunis siitä tuli, ihanat värit ja hienosti tikattu!

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella hyvältä:)

  VastaaPoista
 3. Tosi upea peitto, johon ei varmaan ikinä kyllästy!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis! Nyt itselleni syntyi himo tehdä samankaltainen, kun värit osuivat täydellisesti yhteen oman olohuoneeni värityksen kanssa. Hienon ja kestävän näköinen - wau!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis peitto! Montaako kangasta siihen lopulta tuli? Sirkusteltat ovat vielä kesken, edes päällinen ei ole ihan valmis...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Täkistä löytyy 31 kpl erilaisia kangasprinttejä. Eli aikasta montaa lajia. Tyypillistä minua siis!

  VastaaPoista
 7. En voi kuin ihailla, millä ajalla teet nämä luomukset. Peitto on todella upea, näyttävä ja niin loistavaa käden työtä! Toivottavasti lapsukaiset eivät heti läikytä ja tahmaa... Lupaavalta näyttävät myös nuo lasten kanssa yhteiseksi projektiksi aikomasi värikkäät tilkut tuossa ylempänä!

  VastaaPoista
 8. No nyt tuli peitto, joka kävisi meidänkin olohuoneeseeen aivan täydellisesti!

  VastaaPoista
 9. Kaunis ja todella tyylikäs tilkkutäkki. Mieli lepää.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!