maanantai 18. helmikuuta 2013

Kuin enkelin kosketus


Ripustin eilen tekstiilinäyttelyni Lahden Mukkulan kirkon Mänty-kabinettiin. Tervetuloa katsomaan henkäyksen kevyitä tekstiilejäni, jotka on pääosin työstetty veteen liukenevan materiaalin päälle ommellen. Tekstiilien materiaalit ovat silkkiä, villaa ja pellavaa sekä puuvillaharsoa. Näyttely on auki kirkon aukioloaikoina eli lähinnä päiväsaikaan ja kirkollisten tapahtumien yhteydessä. Itsekin voin toimia oppaana, jos siitä esittää toiveen sähköpostiini.

Kuvia näyttelystäni löydät linkistä: http://www.galleriasatuitapaa.blogspot.fi/2013/02/kuin-enkelin-kosketus-nayttely.htmlMukavaa kevättalvea kaikille lukijoille! Seuraavissa postauksissa toivottavasti siirrymmekin jo tilkkutyömaailmaan. Hoitolapsen ompelema tilkkutäkki valmistuu pikkuhiljaa tilkku tilkulta. Voi sitä onnea, kun pikkutilkkuset kiinnittyvät toisiinsa pitkiksi jonoiksi. Siitä se lähtee .... tilkkuilijan ura ; )

2 kommenttia:

  1. Luin tänään Kirkonseutua ja sinähän siellä olit! Onnea ja siunausta näyttelyllesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! Toivottavasti edes muutama kävijä kokisi pienen hetken pyhää minun tekstiilieni vierellä. Eräs pikkutyttö vieraili toissa kesänä näyttelyssäni (Anttolassa) useita kertoja. Hän pyöräili sinne pitkän matkan takaa ja istui vain hiljaa paikallaan tunnin pari töideni keskellä. Olin aivan otettu kun näyttelyn opas kertoi tämän tarinan minulle. Silloin tiesin, että se joka uskaltaa hiljentyä ja kohdata ajatuksensa, voi löytää onnen myös minunkin tekstiilieni luona. Se oli palkinnoista suurin!

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!