torstai 18. heinäkuuta 2013

Puutöitä ja kudontakehyksiä hunajakennoistaMuistatteko vielä sen mehiläiskennolaatikoista kokoamani käsityötarvikehyllyn? Projektinani on nyt mehiläiskennolaatikoiden hunajakehyksien työstäminen kudontakehyksiksi.
Jokaisessa mehiläiskennolaatikossa on 10 hunajakehystä. Nuukana kierrättäjänä päätin työstää niistä kudontakehyksiä lasten kudonnaisia varten. Kehikkoja on vaatimattomasti 7 x 10 = 70 kudontakehykseen ; ).


Isäni on taitava nikkari ja hän jeesasi minua kudontakehysten loimipuiden työstön kanssa. Saman aikaisesti poikamme työstivät omatoimisesti puutoitä jamärimoista.
Herrat Laser-Käsi ja Pistooli-Agentti.

Ihan hyvin toimivat. Toivottavasti saan tulevina vuosina työstää näillä usean lapsosen kanssa omia pikku-kudonnaisia nukketaloihin, barbeille ja vaikka pannualuseksi äidin, kummin ja mummin ruokapöytään.
Sinivalkoisia terveisiä sadepäivien iloksi teille kaikille!3 kommenttia:

 1. sitä pienet perässä, mitä isot edellä, pojista on kasvamassa ukin veroiset nikkaroijat hyvässä opissa:))
  oiva idea, meilläkin on noita vanhoja kehikkoja, kun oli taka vuosina mehiläispesiä. niistähän voi tosiaan tehdä jotain käyttökelpoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä, mitä lapsistamme tulee - kunhan olisivat elämäänsä tyytyväisiä ja löytäisivät iloa arkipäivistäkin - siinä jo hastetta kylliksi tässä mahdollisuuksien maailmassa... Kädentaitoista en uskalla paljoa haaveilla, kivaa on, jos jotain jää vaarin ja äidin opeista korvien väliinkin ; ).

   Vai olette tekin olleet mehiläsitarhureita : ). Minä muuten kokosin hyllynkin hunajakennolaatikoista. Siitä tulee työhuoneeseeni uusi tarvikehyllykkö : ).

   Poista
  2. ystävämme hoiti eläkeikäänsä asti ammatikseen mehiläisiä, hänellä oli muutamia pesiä meidänkin tontilla ja siitä innostuimme hankkimaan pari omaakin pesää.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!