tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tee-se-itse tarvikekaappi valmistui
Niin se sitten valmistui työhuoneen uusi mehiläiskennoista kierrätetty tarvikekaappi. Aika rouhealta näyttää, mutta on tosi toimiva ja tähän taloudelliseen tilamme loistava eli ilmainen : ).  Oli pakko testata jo hyllyt tavaroilla, vaikka huone on vielä muuten jonkin verran kesken. Tälläinen tyypillinen naisen tapa pistää asiat tärkeysjärjestykseen ; )...


Näin työhuoneen tyyli-ideoita etsiessäni Pinterestissä mukavan idean jämänauhojen kieputtamisesta pyykkipoikien ympärille. Pakkohan sitäkin oli kokeilla ja niin nauhat& pitsit ja brodyyrit päätyivät pyykkipoikien ympärille, säilytettäviksi nurkista (ja Ikeasta) bongattuihin parittomiin lasipurkkeihin.Perusompelulangoille pitää vielä hankkia tai työstää jonkinlainen lankatappiteline. Onko jollain vinkkejä mistä isoja kunnon rullalankalankatelineitä voisi ostaa tai miten kannattaisi sellainen työstää? Ajattelin, että se voisi olla seinälle kiinnitettävä malli. Konekirjontalangat, kumilangat ja napit sensijaan pääsivät purkkeihin.Muutamaa Ikean lasipurkkia lukuun ottamatta, kaikki nämä purkit ja rasiat löytyivät niistä aikaisemmista varastomme Martelan kaapeista. Ne kaapit ovat nyt autotallissa ja sopivat sinne loistavasti. Kiitos sille kommentoijalle joka käski heivat kaapit pois tästä tilasta!


Huone on vielä tosiaan vaiheessa, mutta laitan kyllä ihan varmana kuvia tänne sitä mukaa kun huone valmistuu. Eilen testasin huoneen ensimmäisen kerran, kun autoin tuttavan tuttavaa yhden häälahja-albumin kirjonnan ja ompelun kanssa. Ah, kiva projekti, mukava uusi avara ompelutila. Kiitos siipalle ja kaikille tukijoukoille!!!!

Tämän työhuoneeni lopullinen tarkoitus on työllistää minut ainakin seuraavan vuoden (miks ei pidempäänkin!) ajan. Tilaan tulee mm. ompelupöytiä ja ideointi nurkkaus. Tarkoituksenani on pitää tilassa käsityöyrittäjänä käsityökursseja ja käsityöillanviettoja. Ensimmäiset kurssit alkaisivat ehdottomasti ennen joulua. Miltä kuullostaa? Yhdelle kurssille mahtuisi viidesta kuuteen henkilöä.


Remontti taitaa taas jäädä hetkeksi tauolle, kun käväisemme sukuloimassa. Tälläistä se kesällä remontin teko on, yhtä ees taas hyppimistä : ).

12 kommenttia:

 1. Rullalankoja varten voit hankkia sopivan laudan pätkän ja 6 mm:n rimaa tai valmiita tappeja. Poraa n. 5mm syviä reikiä ja liimaa tapit niihin (perus Erikeepperi on hyvää puuliimaa). Seinälle en tuota lautaa kyllä laittaisi, ellet sitten kehittele ideaa eteenpäin ja tee siitä hyllyä tai keinua tai..

  VastaaPoista
 2. Inspiroivan näköinen työhuone tulossa!
  Ja nuo pyöräkuvat ovat aivan ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kurssille ; ). Tuo ihana pyöräjuttu on äitini käsialaa. Ja mahtava pyörä on pappani vanha muovipyörä - oikea design aarre siis!

   Poista
 3. Kurssit on hyvä suunnitelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, etä tykkäsit. Tervetuloa syksymmällä oppimaan ja ja rentoutumaan seuraani : ).

   Poista
 4. Tuo pyykkipoikaidea on ihan loistava! Kiitos vinkistä. Ja nuo kurssit kuulostavat kyllä tosi kivalle myös.

  VastaaPoista
 5. Hyvä työllistymisidea! Kiva hyllykkö. Se olisi mielestäni tyylikkäämpi ja ajattomampi valkoisena, mutta rustiikkisenakin ok.

  VastaaPoista
 6. Oikea Hyvän Mielen Hyllystö :) Mielestäni kodikas juuri noin !

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!