sunnuntai 8. joulukuuta 2013

JoululahjavalmistelujaEiliset designmarkkinat olivat heikko kokemus, mutta tulipahan koettua taas turhanpanttina seisoskelu. Väkeä kävi minimaalisesti ja pussin nyörit pysyivät kiinni lähes jokaisen myyjän kohdalla. Ne myyjät, jotka saivat houkuteltua omia ystäviään asiakkaiksi saivat myytyä jonkin verran, mutta me muut, jotka emme tunteneen yhden yhtään asiakas teimme lähes nolla-tilin. No, onneksi muutama käyntikortti lähti jokusen mahdollisesti tulevan asiakkaan matkaan.

Tänään käväisin Lanttilan kirpparilla miniatyyriostoksilla. Minulta kysyttiin näet viimeviikolla jonkinlaista keväthenkistä nukketeatteriesitystä yhteen lahtelaiseen päiväkotiin. En tiennyt edes mitä etsin, mutta kuljin aistit avoimina ja jotain ideanpoikasta löytyikin ; )

Ensimmäinen löytö oli tämä kruusailtu saippuateline 2 €.


Saippuatelineestä päätin tekaista pienen sängyn pikkutytömme Maileg-hiirulaisille ja -pupuille joululahjaksi. Löysin materiaalivarastostani tyttären vanhan laadukkaan villahuopamekon, josta tuunasin sänkyyn viltin ja sängyn vierelle maton. Patja ja tyyny ovat tilkkutyöpuuvillaa. Tämän ihastuttavan mekon etukappaleelle oli roiskunut joskus mandariininmehupirskoja pahasti, eikä sitä näin ollen voinut myydä eteenpäin, joten saksilla vain silpuksi ; ).


Olin jo ostanut Sisustus Fannysta joululahjakätköihin pienen Maileg -hammaskeijun, joten tämä joululahjapaketti on nyt lähes täydellinen : ).

Kuvan Maileg-puput ovat tytön "vanhoja" leluja. Enkeli pupulle tuunasin puvun ja siivet viimevuonna.
Mutta tosiaan se nukketeatteri... Löytyihän sinnekin ideanpoikasta...

 Tälläisiä....


Ja tälläinen. Pääsette jossain vaiheessa seuraamaan tämän nukketeatterin valmistumista. Ja näiden löytöjen tuunausta ihan uuteen tyyliin ; )Nyt meillekin on satanut lunta, joten sinne pitää mennä möyryämään lasten kanssa. Vähänkö kaikkialla on kaunista!

Perjantaina 13.12 voi muuten tavata minut "Joulun paras lahja" -nukketeatterin kanssa Perhetuvalla klo 10.30. Tervetuloa! Huomenna " Joulun paras lahja" -nukketeatterini suuntaa Orimattilaan.

Leppoisaa joulun odotusta teille kaikille! 4 kommenttia:

 1. Kaunis toi sänky, niin söpö! -Heidi

  VastaaPoista
 2. Maltan tuskin odottaa miltä näyttääkään tuo tuleva nukketeatterisi, Nostan hattua kun jaksat väkertää paikallisille lapsille iloa omin käsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmata nukketaetterista on tulossa söpö ja vähän taian omainenkin - tai siihen ainakin pyrin! Riemuitsen näistä projekteista todella paljon itsekin.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!