keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Tuunattu kristallikruunu


Tyttären joululahjatoive -projekti: "Oma huone" on edistynyt. Tein pari edullista kauppaa Tori.fi -palvelussa ja nyt huoneeseen on saatu toiveiden mukainen "kristallikruunu" ja pinkki matto. Toiveena olleita pinkkejä seiniä en aio toteuttaa. Katsotaan nyt ensin tytön ilmettä kun saadaan kruunu kattoon ja matto lattialle. Jos pinkkiä vielä jää haaveista uupumaan, maalaan yhden huoneen ruskean arkistokaapin pinkiksi ja ostan vaikka pari pinkkiä sisustustarraa valko-beessi-raitatapetti seinille.


Alkuperäiseen kattoruunuun  kuului muutama "kristalli", kolme kuvan kristallipötköä kuhunkin lampettin. Lamppu olisi ollut ihan ok näinkin (enemmän aikuisen makuun), mutta annoin nyt mennä "hieman" överiksi. Ainahan lamppua voi risua helyistään jos niin haluaa.

Kaivoin esiin rautalankaa ja kaikki työhuoneelle päätyneet "kristallit" ja muovihelmet. Näistä sitten työstin fiiliksen mukaan helmipötköjä ja helyjä kruunua koristamaan. 

Nyt vain suvun sähkömies jokupäivä kylään ja lamppu kattoon. 

Huoneen vanha (minulle hyvin rakas) Wirkkalan lasilamppu saa siirtyä tämän huoneen kitchin tieltä olohuonettamme valaisemaan. Huoneen lattiaa koristavan pinkin Juhannusruusu -maton ostin myös tori.fi -palvelun kautta. Olin muuten aika yllättynyt kuinka paljon pinkkejä mattoja oli tarjolla pelkästään Päijät-Hämeessäkin. Minulle tuli ihan valinnan vaikeus kaikesta tarjonasta. Vielä muutama huoneen huonekalu pitäisi maalauttaa miehelläni ja eiköhän tämä projekti ole sitten avajaisia myöten valmis.

Nämä minun postaukseni eivät ole nyt lainkaan jouluisia, mutta jotenkin en vaan tänä jouluna ole jaksanut hösätä joulujuttujen kanssa. Kaikki joulukrääsä saa minut nykyään voimaan pahoin. Meillä vietetään varmaan tänä vuonna hyvin pelkistettyä valkoista joulua. Nukketeatterini "Joulun paras lahja" -nautiskelkoon rauhassa jouluntunnelmaansa : ).

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa kitchiä. Joka tytön (ja äidin) salainen unelma. hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ; ) Näkisitpä meidän muun huushollin. Ei paljon kristallin hohdetta muualta löydä. Sillä koti on täyttä 50-luvun juttuja ja artek henkeä....

   Poista
 2. Bling bling saa hymyn huulille. Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä kuinka upea kruunu on valaistuna! Saimme se eilen sukulaismiehen ansiosta kattoon: Vähänkö on hieno!!!!!!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!