tiistai 17. joulukuuta 2013

Muovailu-pikkujoulut


Kylläpä on lentoa nämä joululomaa edeltävät päivät. Jos jonkimoista pikkujoulua ja joulujuhlaa on tarjolla jokaiselle illalle. Lauantain vietin ratkiriemukkaissa ja megarennoissa Luovat ry:n pikkujouluissa. Olipa kivaa!!! Pitäisi vissiin useammin lähteä jonnekin aikuisten pirskeisiin ihan yksin, kun se osottautuikin näin mukavaksi touhuksi. (Viime pikkujouluista olikin päässyt hurahtamaan 10 vuotta!!!!)

Eilen vietimme kotosalla ex-tempore pikkujouluja lastemme ja siskoni tyttären kera.  Pidettiin muovailu-juhlat. Tytöt työstivät Foam Glaysta PetShopeille ja MochiMonstereille ruokia, astioita, hattuja ja kruunuja. Pojat työstivät örkkejä tulevaisuuden tietokonepeliä varten : ).Tässä kuvagalleriaa lasten 3-9v upeista teoksista. Poikien tuotoksia (ylin iso kuva) löytyy enemmän settipajasta.


Hienot oli pikku-pikkujoulut ja upeita tuotoksia ihan jokaisella!
Minäkin innostuin tässä yksi päivä taas massamuotoilusta ideoidessani keväälle uutta nukketeatterisitystä ja työstin meille pienen hernevauvan. Olisin laittanut sen joulupakettiin, mutta lapset ehtivät nähdä sen jo. Nyt pikku hernekeiju asustelee tyttären unelmien huoneessa.

Mukavia viimeisiä päivä ennen joulua teille jokaiselle! Yritän ehtiä postailemaan joululahjavalvojaisiani jos vain kaikilta kekkereiltä kerkiän ja jaksan.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä mukavasta illasta, tuli kyllä oikeita herkkuja! Taitavat pienet kätöset ja opettaja. On paljon ruuilla leikitty. Kiitos antamastasi elämyksestä! - Kiia ja Kiian äippä

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!