torstai 5. joulukuuta 2013

Siivet sukissa ja huiveissa lauantaina c/o Malskilla


Olisi taas vaikka mitä jouluista postattavaa, mutta palataan vielä villasukkatuunauksiini. Edellisen postauksen tiimoilta innostuin sukkatuunauksista niin, että päätin työstää sukkia myös ylihuomisiin c/o Malskin designmarkkinoille. Eli mars kaikki lahtelaiset ja hollolalaiset ja nastolalaiset ja orimattilalaiset jne c/o Malskille lauantaina 7.12 klo 10-15!!!!Sukkien ohella minun pöydälleni tulee myyntiin työstämiäni silkkisifonkihuiveja ja kenties jotain muuta pientä, jos vain huomenna ehdin vielä työhuoneelle hommiin.


Myymäni sukat eivät ole itse neulomiani, vaan olen ostanut ne. Ostin samalla läjäpäin samalta ahkeralta tekijältä sukkia myös työhuoneelleni. Tässä vanhassa talossamme kun on aika kylmät lattiat ympärivuoden, enkä halua, että asiakkaani palelevat.


Eikö ole aika karkkeja?


Tässä vielä muutama kuva c/o Malskilta. Olen tehnyt c/o Malskilta postauksenkin tässä taanoin. Se on täällä. Käykää kurkkaamassa ja tulkaa ihmeessä lauantaina sankoin joukoin, vaikka vain rupattelemaan ja moikkaamaan!!!

Minä lähden nyt syömään iltapalaksi lasteni koristelemia joulupipareita: Ensimmäinen satsi on nyt leivottu ja varmaan huomisen itsenäisyyspäivän jälkeen syötykin ; ).


Mukavaa huomista itsenäisyyspäivää kaikille suomalaisille!

8 kommenttia:

 1. On tosiaan raikkaan värisiä sukkia ja muutenkin kivoja luvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sukat ja huivit ovat onneksi käyttökelpoisia läpi vuoden, että vaikka kauppa ei nyt syystä ati toisesta käynytkään, voi niitä kaupata onneksi toisenkin kerran.

   Poista
 2. Ihania tuotteita olet tehnyt myyntiin. Pääsisinpä ostoksille, mutta matka on turhan pitkä toiselta puolen Suomea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen jo pitkään havainut, että tämän blogini lukijat taitavat olla lähes kaikki Lahden ulkopuolella, harmi. Mutta onneksi te pääsette kuitenkin näin virtuaalisesti touhujeni luokse.

   Poista
 3. Ihana essu tytöllä ja suloisia piparikuusia. Voikun olisin lähempänä, tulisin myyjäisiin, nyt täytyy tyytyä kiertämään pääkaupunkiseudun myyjäisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Essu on itse tekemäni. Ja piparikuuset ovat IKEAN tämän joulun piparimuoteilla tehtyjä. Harmi, kun et päässyt myyjäsiin, Siellä oli paljon kaunista laapdukasta käsityötä tarjolla.

   Poista
 4. Nuo enkelinsiipisukat on kyllä niin kivat, että voisin ostaa itselleni yhdet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihania ja niitä löytyy vielä laatikollinen työhuoneelta. Kaikki ovat yhä myynnissä : )!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!