sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Farkkulaukkusynttärit


Olipas eilen mukava päivä. Sain johdattaa käsitöiden flow-fiiliksiin kaksikin ihastuttavaa joukkiota. Ensin aamupäivällä tuunasimme kirjoja työhuoneellani naisporukan kesken ja iltapäivän pääsin juhlimaan suloisen Nellin 9-v synttäreitä hänen kotiinsa farkkutuunauspajan merkeissä.

Tässä kuvakollaasia ihan mieltsin hienoista synttärijuhlista ja upeaakin upeimmista farkkulaukuista, joita 8-9-vuotiaat tytöt innosta hehkuen itselleen  3,5 tunnin ajan työstivät : ).

Käsitöiden ohella ehdittiin myös tiestysti ihastella synttärilahjoja ja herkutella masut pinkeiksi herkkupöydän antimilla.Mitäs sanotte kakusta? Aika karmivan hieno, vai mitä? Se oli teetetty toiveiden mukaan synttärisankarin naapurilla.Kyllä lapsissa on paljon pontentiaalista taitoa ja luovuutta, kun sille vain antaa aikaa ja tilaa! Alla kuvamaistiaisia laukuista.Ihania olivat kaikki! Ja tyytyväisiltä vaikuttivat tytökin. Onnea vielä synttärisankarille ja kiitos hänen perheelleen mukavista juhlista!Mukavaa sunnuntaita kaikille!6 kommenttia:

 1. Hauskat synttärit! Tuollaiset ovat paljon kivempia kuin jotkut typerät Mäkkärisynttärit. Hienoja laukkuja tytöt ovat tehneet. Ja tuo kakku! Se on aivan uskomattoman upea! Eihän tuollaista raaskisi syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityösynttärit ovat kyllä olleet kivoja. On ollut mukava nähdä kuinka innoissaan lapset touhuavat tuotteiden kimpussa, jotka lopulta saa ihan omiksikin. Suunnittelen juuri pojillekin käsityösynttäeitä, mutta se onkin jo paljon haastellisempaa....

   Poista
 2. Kiitos Satu vielä tätäkin kautta että tulit järjestämään tytöille upean iltapäivän!!! Palaute on ollut huikeaa!! Lämpimästi suosittelen Satua muillekin jos vähän erilaiset synttärit haluatte järjestää lapsillenne! Ideat eivät tältä leidiltä puutu ja ne hän auliisti jakaa kaikkien kanssa:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna luottamuksesta! Mukavaa, että typykät innostuivat fakkutuunauksista. Mukavaa kevättä koko teidän perheelle!

   Poista
 3. Huikeita laukkuja tytöt ovat tehneet! Ja näytti että kaikilla on ollut hauskaa. Varmasti tytöille tulee kipinä tehdä kotonakin käsitöitä.
  Myös kakku oli kyllä todellinen taidonnäyte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa ja touhukasta oli : ) ja tuo kakku oli myös aivan mahdottoman hyvää maultaan : )!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!