perjantai 7. maaliskuuta 2014

Monster High -synttärit työhuoneellani


Tänään sain juhlistaa työhuoneellani ihastutavan Erin-tytön 7-vuotissynttäreitä. Synttärien teemana oli pikkutyttöjen kauhean söpö villitys: Monster High: pinkkiä, lilaa, pääkalloja, hämppejä, lepakkoja, pitsiä... 


Synttäreitä varten toimin minäkin pikku-noitana väripatoineni. Värjäsin valkoisista huopalevyistä ja pitseistä pinkkejä, vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä, sillä niitä sävyjä kun en Lahden myymälöistä äkkisältään löytänyt. Ja jotenkin kevät kutsui nyt näille synttäreille kyseisiä sävyjä. Hyvä niin, sillä hyvin näyttivät tekevän kauppansa Monster High nukkejen piknikpeittoina. Peittoihin ompelimme, ihan oikealla ompelukoneella tyttöjen kanssa pitseistä kauniit kanttaukset. Kaikki tytöt saivat nyt ensimmäisen kokemuksensa ompelukoneella ompelusta. Hienosti meni, olitte TOSI TAITAVIA!

Pian peitot täyttyivät suussa sulavista herkuista, joita tytöt muotoilivat Silk Clay massoista.

Monster tytöt saivat myös itselleen pikkuluudat joko lentämiseen tai vaikka kotinsa lattian lakaisemiseen. Lasten mukaan lähti myös pikkupussit raeruohon siemeniä, jotta piknik-leikkeihin saadaan oikeaa nurmen tuoksuakin ; ).


Ahkerat askartelijat ja ompelijattaret saivat tottakai suunsa makeiksi : ).
Mukavaa oli! Kiitos mukavasta perjantai-illasta suloiset pikkutytöt ja te vähän isommatkin ; )!Seuraavia kädentaitosynttäreitä juhlin ensiviikolla asiakkaan luona Farkku-teemalla. Elämäni on siis yhtä juhlaa!!!

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Karmivan hienot juhlat varmasti olleet! Mukavaa kuulla, että synttärikonseptisi on lähtenyt hyvin käyntiin. Ideasi onkin nerokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIenot olivat juhlat. Sain Faceen viestin, että sankari oli todennut, että nämä olivat parhaat juhlat ikinä! Kylläpä lämmitti minunkin mieltäni tuo lause : ).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!