sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tervetuloa keväiseen keijumaailmaan
Uusin pöytänukketeatterini KEVÄT on nyt valmis. Sitä saa siis tilata tästä päivästä eteenpäin päiväkorteihin, kerhoihin, syntymäpäiville ja ihan minne vaan! Tämän pääosin kierrätysmateriaaleista itserakentamani ja omasta päästä sepittämäni teatterin syntyä voitte seurata mm. näistä nukketeatteri postauksista.

KEVÄT - nukketeatterini kertoo satumaisen tarinan, joka tapahtui minulle unessani omassa puutarhassamme. Tässä tarinassa pienet keijukaiset taikovat talven pois puutarhastamme, minun siemaillessa suklaakahvia riippukeinussamme.Tarinassa opitaan sadunomaisesti biologiaa ja sivutaan myös erilaisuuden hyväksymistä.


Tarina sopii parhaiten päiväkoti-ikäisille lapsille, mutta isommatkin varmasti viihtyvät tarinan seurassa ihmetellen kaikkea pientä ja sievää askartelua, jota olen teatteriin työstänyt. Tarina kesto on n. 20-30 min.Ja kuten pöytänukketeatteri tarinoissani aina, tässäkin tarinassa soi moninaisia kevättä tulvivia melodioita : ).Myös omaan - siihen ihan oikeaan - puutarhaamme on alkanut jo tulla kevät. Ensimmäiset lumikelot pistävät esiin talon kulmilta, Ihanaa!!!!! Keijuja on taas liikenteessä ; )


Myös työhuoneeni sisäänkäyntiiä pääsi koristamaan lumikelloasetelma - ei tosin ihan aito - mutta mieltä virkistävä silti.

Mukavaa maaliskuuta teille ihan jokaiselle!6 kommenttia:

 1. Vau, sinne keijut ovat todella tuoneet kevään! Ihanat lumikellot on jo todella pitkällä. Meillä täällä lumikellot vasta vähän kurkistavat maasta. Mutta me ollaankin noin 10 km pohjoisemmassa. Aurinkoisia päiviä ja paljon kiirettä teatterillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on niiiiin ihanaa aikaa. Odotan jo kovasti lämpimiä päiviä ja sitä kaunista valoa minkä kevät ja kesä tuovat tullessaan. Teatterikeikkoja on nyt oikien mukavasti ja synttäritkin pitävät kiireisinä. Hip hurraa!

   Poista
 2. Olet uskomaton ideoija ja tarinankertoja. Voisiko näistä tarinoista ja rekvisiitoista työstää satukirjaa myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulle on vihjattu tästä kirjajutusta aijemminkin. Tietäisitkö joku yhteistyökumppaneita ja miten edetä kirjajutun kanssa? Minä olen aika ummikko näissä asioissa.

   Poista
 3. Paljonko tälläinen teatteriesitys maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teatteriesityksen hinnat löytyvät työhuoneen sivuilta: www.neulanhaltijantyohuone.blogspot.com : )

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!