sunnuntai 30. elokuuta 2015

Adoptoitavia pikkulemmikkejä


Viime postauksessa kerroin kierrätyskeskuksesta löytämistäni Brion lastenkangaspuista. Tässä postauksessa pääsette kurkkaamaan muihin löytöihini.

Olen alkanut sijaisäidiksi adoptiota odottaville eläinpienokaislle.Olen osallistumassa Tikkurilan maalaismarkkinoille 3.-4.10.2015 ystäväni Katrin kanssa. Näitä markkinoita varten Neulanhaltijan työhuoneella on syntynyt viimepäivinä jos jonkinmoista myytävää, joista saatte esimakua seuraavien viikkojen aikana täällä bloginkin puolella. Nämä adoptoitavat eläinlapset ovat yksi myyntiartikkelini.


Olen hankkinut hylättyjä uudenhohtoisia pehmoja kierrätyskeskuksesta. Olen pessyt ne hellin käsin ja käyttänyt niitä 2 vrk pakastuksessa. Olen ommellut niille hylättyihin mansikkalaatikoihin vuodevaatteet ja valmistanut jokaiselle oman adoptiotodistuksen, jossa kerron eläimen nimen, iän, herkut, harrastuksen ja löytöpaikan. Nyt vain toivon, että näistä mahdollisimman moni pääsisi tulevan joulun joululahjakääreisiin ja erityisesti rakastavaan uuteen kotiin.
Näitä valmistaessani minulla on ollut hyvä ja onnellinen mieli. Toivon, että se välittyy myös tuleville asiakkailleni. On ihanaa tehdä jotain, joka saa kenties toisen iloiseksi. Jos tuotteitani menee kaupaksi, sijoitan kaikki tulot uusiin olohuoneen ikkunoihimme. En jaksa enää palella talvisin.Ensiviikonloppuna haluan ilostuttaa ja tarjota saduntaikaa myös lahtelaislapsille. Olen launataina 5.9 taidelauantain ja yrittäjänpäivän kunniaksi esiintymässä Kirjastoretki -nukketeatterin kera Lahden suloisimmassa putiikissa Puodissa klo 10.00. Jos sinulla ja lapsillasi on aikaa, ilmoittautukaa Puotiin 050 0578696 , niin olette tervetulleita ihmeellisen Kirjastoretki -tarinan lumottuun hetkeen.Mukavaa elokuun loppua kaikille!

Ps. Kuinka moni teistä lukijoista käyttää Instagramia? Olisiko Neulanhaltijankin jo aika siirtyä siihenkin verkkoyhteisöön?

12 kommenttia:

 1. Iik. Ihastuttavia! Täällä olisi heti yksi 5v.tytön tyllerö, joka haluaisi tuollaisen! Niin suloinen ajatus! Toivottavasti eläinlapset löytävät kaikki hyvän kodin ja saat lämpöiset ikkunat! On kyllä huippu idea! - Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kiintynyt näihin eläinlapsiin jo itsekin.

   Poista
 2. Oi kuinka ihana idea! Suloisia ovat:D.
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä idea syntyi ihan ex-tempoilee, kun eläinlapsiin katsoivat minuun suloisilla nappisilmillään. Laatikot olin hamstrannut jo kesällä, jotain tulevaa projektia varten.

   Poista
 3. Voi mitä ihanuuksia, näille löytyy varmasti huolehtivaiset ja rakastavat kodit:) Sattui sopivasti pohdiskelusi instagramista. Ystäväni kävi kylässä pari päivää sitten ja sai minut houkuteltua liittymään sinne:D nyt olen yrittänyt opiskella sen käyttöä..voin kyllä suositella vaikka omakin vasta alkutekijöissään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas hauska yhteensattuma tuo insta. Olen itse sitä vähän vieroksunut, kun pelkään sen lohkaisevan taas yhden palan päivän tunneista. Itselleni en instaa tarvitse, minun kuvani ja elämäni ei ole niin mielenkiintoista, mutta Neulanhaltijalle ja neulanhaltijantyöhuoneelle siitä voisi olla apua. Insta on nyt siis vakavassa harkinnassa.

   Poista
 4. Suloisia ja toivottavasti löytyy huolehtiva koti kaikille! Ei ole kovin vaikea, suosittelen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sinäkin olet siellä. Oletko instassa itsenäsi vai tilkkureppuna? Kait se on sitten minunkin rohkeennuttava.

   Poista
 5. Ovat kyllä ihanan liikuttavia. Toivon menestystää markkinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä myyntitapahtuma on kolmas johon osallistun Neulanhaltijan työhuoneen kanssa. Kaksi ensimmäistä menivät ihan nollille myyntipöydän vuokran maksun jälkeen. Saas nähdä miten nyt käy. Ystäväni minut sinne seurakseen houkutteli, sillä nyt opiskelijana kaikki lisätulo olisi kyllä tarpeen.

   Poista
 6. Tikkurilan maalaismarkkinoilla väkeä riittää kyllä. Toivottavasti myös ostajia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! Ja joskus pelkkä asvokkain jutustelu mahdollisten tulevien asiakkaiden tai blogin lukijoiden kanssa on markkinavaivan arvoinen! Joten jos teitä lukijoitakin liikkuu markkinoilla, niin tulkaa vaan reippaasti moikkaamaan. Ostopakkoa ei ole!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!