sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Aloha -synttärit


Meillä juhlittiin eilen Aloha -synttäreitä. Nuorimmaisemme täytti 7-vuotta. Synttärien teema valikoitui matkakuumeisen perheen (joka ei ole oikeasti lähdössä minnekään reissuun) unelmien aurinkoranta fiilisten pohjalta. Aloha -teemaa varten sain lahjoituksena laukullisen Hawaji- juhlarekvisiittaa. Kiitos Outi & co! Lahjoituksenne sai suunnittelumme lentoon. Ja kiitos myös Anulle & Co:lle upeasta Meksikosta tuodusta paperileikatusta viirinauhasta!Alla kollaasia synttäreistä, joihin kuului mm. nukketeatteriesitykseni "Kevät" ,surffausta huopa-aalloilla (sekä synttärivieraiden surffauskuvaukset) ja tottakai herkuttelua ja monenmoista askartelua. 

Kevät-nukketeatteri toimi hyvänä tervetuliais-seremoniana näihin meidän kesäjuhliin :).


Surffausta varten ompelin Iskun tehtaanmyymälästä saamaani verhoilukankaaseen merellisen maiseman Volarilta lahjoituksena saamistani huopakankaista. Sankari työsti itse tuon upean surffilaudan. :).

Jokainen vieras pääsi surffailemaan ja saa jossain vaiheessa kuvan surffailustaan muistoksi ja kiitokseksi.
Ja eiväthän juhlat ole mitään ilman herkkukekkereitä. Ideoimme tarjoilut yhdessä sankarin kanssa. Kiitos Teija-kummille lastenkutsujen tarjoiluavusta!


 
Tarjolla oli herkkuja hotdogeista erilaisiin merellisiin viritelmiin kuten Sulhaspiirakka-rapuihin, vesimelooni kilpikonnaan banaani-delfiineihin ja aurinkoranta-mokkapaloihin.Askarteluiksi sankari oli ideoinut sekä helmikorujen tekoa, piirtämistä, että pienten urffilautojen tekoa. Wilikin oli somistautunut hetken teeman mukaan, mutta ei oiken digannut kaulapannastaan. Sen sijaan kaislaliinamme maistui Wilistä oikein hyvältä, tai ainakin sitä oli kiva repiä....


Mukavat olivat juhlat ja lapsilla oli hauskaa. Hawaji -rekvisiitta jäi vielä koristamaan kotiamme, On kiva kun aamulla herää värikylläiseen arkeen.

Iloista tammikuuta teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät juhlat keskellä talvea. Varmasti oli hauskaa ja ikimuistoista ja mä en kestä tuota suloista Wiliä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Riina! Juhlat olivat tosiaankin ihana väriläiskä talven keskelle. Meillä oli todella kesäistä täällä kotona. Kuvista ei näy kaikki hienot kukkakoristeet, joita askartelimme ovienpieliin ja kattoomme roikkumaan. Ja Wili <3 on se vaan niin ihana ystävä. Olen niin onnellinen, että syksyllä katkennut jalka on jo täysin parantunut ja kani on taas lutunen itsensä. Onneksi valitsin kipsauksen, enkä lopetusta. Wili on mulle tosi tärkeä!

   Poista
 2. Ihanan kuuloiset ja näköiset synttärit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenspa! Synttäreistä on tuli meidänkin mielstä oikein onnistuneet. Vietimme niitä klo 10.13.30, joten ehdimme viellä aurinkoiseen pulkkamäkeenkin lasten kanssa juhlien jälkeen ennen aikuisten vieraiden saapumista illalla kakkosjuhliin. Päivä oli lähes täydellinen :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää ja varmasti lapset nauttivat täysillä synttärijuhlista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tilkkureppu! Kyllä lapsilla oli mukavaa. Kotisynttärien kustannukset olivat myös minimaaliset, sillä sain lähes kaikki somistusmateriaalit lahjoituksiana, eikä nukketeatteriesityskään sattumoiin maksanut mitään :). Mukavaa kevättalvea sinulle!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!