maanantai 9. tammikuuta 2017

Kevättä tyynyssä


Minä kuplin nyt kevättä. On rauhoittavaa lykkiä suksilla metsän siimeksessä, luistella jäällä kaulahuivi liehuten ja täyttä koti kevätkukilla. Aurinko pilkistelee jo, päivät pitenevät. Jee!

Työstin keväthöyryissäni kotiini kevättä sisustustyynynkin muodossa. Tyynynpäälliseen tuunasin tuttavaltani saamani, hänen äitinsä valmistaman, keskeneräisen seinätekstiilin, joka oli pari vuotta odottanut kangaskaappini kätköissä uutta syntymää.


Sakset vain kehiin ja naps, naps, seinätekstiilistä työstyi pika pikaa tyynynpäällinen...


Tyynynpäällisen sivuun ompelin valkoisen tarranauhan, kun varastoistani ei löytynyt yhtään sopivan mittaista vetoketjua.


Taustakankaaksi valitsin tukevaa vaaleansinistä puuvillamarkiisia, jota kaapissani oli (myös jostain perittynä) juuri sopiva palanen.


Kukkasia tämän tyynyn myötä teidän jokaisen kevääseen!

Ja kiitos Päivi L:lle vielä tästä(kin) käsityö/-käsityötarvikelahjoituksesta!  


6 kommenttia:

 1. Ihana! <3
  Minäkin kuplin jo niin kevättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riina! Koskas ehdit kevättapaamiseen meille?

   Poista
 2. Oi, kun on ihan tyynynpäällinen, kaunis ja niin keväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minustakin. Tämä on jotenkin niin hygge :) eli kodikas tyyny, samaan aikaan mummolamainen ja moderni. Tulen hyvälle mielelle joka kerta sitä katsoessani. Mukavaa kevättä sinullekin!

   Poista
 3. Kaunis, herkkä tyyny. Hienoa kierrätystä ja toisen ihmisen kädentyön arvostusta. -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mari! Minulla on itseasiassa tapana aina kirppareillakin etsiskellä kirjottuja tekstiilejä. Etenkin Pelastusarmeijan kirpparilta niitä löytää pilkkahintaan. Työstän niistä mitä milloinkin. Tämä Päiviltä saamani pääsi heti "näistä tulee vielä jotain" -kaappiini :). Eli arvostan todella jokaista pistoa :)

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!