maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pajunkissa -tallukkaat osa 2.Pajunkissa tallukkaat ovat nyt valmiit ja kuin kiitoksena uusista tallukoista, saimme vimeyönä myös upean lumivaipan tänne Lahteen. Kaikkialla on niin kaunista, että henkeä salpaa.Viime postauksen jälkeen olen siis värjännyt valoiset nauhat liloiksi, ommellut pohjan ja kiinnittänyt tallukoihin kumipohjan liimalla.

Värjäyksessä käytin v. 2000 ostamiani Dylon värinappeja, joita ostin kirpparilta tuolloin koko laatikollisen 5 €:lla. Näitä värejä on käytetty vuosien saatossa niin opetustyössäni kuin kotivärjäyksissäkin. Oli kyllä hyvä ostos :). Ja niin minä sain taas uudet kevättalvikengät :)Valkoisuutta ja valonhetkiä teille kaikille! Minulla alkoi taas opintorupeama, joten postaukset harvenevat taasen joksikin aikaa, Mutta uusia tallukoita on tiedossa, joten palaillaan...


.. Nyt on pakko lähteä taas Wilin kanssa ulos, tälläisiä aurinkoisia valkoisia päiviä on niin vähän enää tälle talvelle tiedossa.... Odottakoot koululäksyt kurjempaa päivää....

6 kommenttia:

 1. Kyllä nuo pitävät varpaat lämpiminä, todella persoonalliset tallukkaat. Olet taitava. Mitähän saat aikaan kesällä, kun sinulla on enemmän aikaa! Uusi kimalteleva lumipeite on upea. Irmeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, katsotaan... mä olen niin ihmeissäni kun mua on siunattu nyt terveellä ranteella näiden tämän kevään tallukoiden kanssa. Aijemmin sain aina rasitusvammat tosta pohjan ompelusta, mutta nyt ihme on tapahtunut ja ranne on ihan normaali. Oon niin iloinen! Siksi näitä onkin nyt erityisen mukavaa tehdä.

   Poista
 2. Kauniit tallukkaat teit....nauhatkin värjäsit sopiviksi.Nyt on kiva hipsiä ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä näitä onkin mukavat! Loppuviikosta on luvattu +14 C joten sitten ehkä pääsen kuiville kaduille myös näillä talsimaan.

   Poista
 3. Ei voi kuin huokailla ihastuksesta, kun seuraa taitoasi ja innostustasi. Toivottavasti saat pitää ranteesikin kunnossa. Todella kauniit taas nämä uudetkin tallukkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Olen nyt innoissani kaikesta käsillä tekemisestä. Ideoita pulpuaa koko ajan milloin kankaankudontaan, milloin askarteluihin, milloin tallukkaisiin ja jopa taidetekstiileihin. Kevät tekee minulle aina hyvää. Mukavaa kevättä myös sinulle ja iloa jokaiseen päivääsi!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!