tiistai 13. marraskuuta 2012

Kierrätyskoruja osa 1.

Olin perjantain ja lauantain Wellamo-opistolla kierrätyskorukurssilla. Vähänkö oli ihanaa! Tosi puhelijasta väkeä, laadukasta omaa aikaa ja sain vieläpä tuotettua viisi uutta koruakin vanhoista rikkimenneistä koruista ja muista "rojuista". 


Tälläisten matskujen kanssa lähdin liikkeelle. Olisihan näitä kierrätyskoruja voinut kotonakin värkätä, mutta joskus on kiva päästä ryhmittymäänkin ; ).


Ensimmäisen koruni lähtökohtana oli rintarossi, jossa voisi olla hieman maalaisromanttista huminaa.


Ihan loistavaa oli se, että olin jättänyt valkoisen ompelulangan kotiin, eikä kurssilla ollut kellään valkoista lankaa. Niinpä sitten pistelin tyynesti valkoista brodyyria tummanruskealla helmilangalla reikäiseen korupohjaan....
Valkoinen brodyyri sai kaverikseen puuhelmiä...

.. ja vähän muutakin kuten kaksi päiväkirjan avainta (päiväkirjasta ei tietoa, oisko joskus murkkuiässä lentänyt saunanpesään) ja muutaman lasihelmen, pari kivisydäntä ja yhden paidasta napsastun niskalenkin.


Söpö, sanon minä.


Loppuhuipennuksena päätin uittaa korun viellä teessä, jotta brodyyri saisi antiikkipatinan. Ja siitähän tuli aika nappi! Seuraavissa postauksissa lisää korudesigniani. Oiskohan korumaailmassa uusi aluevaltaukseni? Ainakin niiden tekeminen oli tosi rentouttavaa ja kivaa!7 kommenttia:

 1. Tosi hauska idea, täytyy muistaa kun seuraavan kerran ostelen nappeja ja helmiä Karnaluksissa.

  VastaaPoista
 2. Ihastutava! Sinä taivut kyllä moneksi. Teetkö koruja tarpeen mukaan vai ihan fiilispohjalta?

  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan fiilispohjalta tein ainakin nyt kun ei ollut tarvetta millekään korulle. Annoin luovuudelle täydet siivet -tuli mitä tuli -mentaliteetilla.

   Poista
 3. Upea koru! Tätä kokeilen, miljoonalaatikostani löytyy materiaalia useampaankin kokeiluun.

  VastaaPoista
 4. Tämä oli ihana, ja tuo teevärjäys! Olet kyllä kekseliäs ja taitava!
  Kiva idea pitää muistaa, kun löytyy samanlaista "rojua" nurkista ja kipoista, mille en tiedä mitä teen.

  VastaaPoista
 5. Koruja, helmiä ja epämääräsitä sälää aina klemmareista heijastimiin ja eripari nappeihin löytyy varmaan kaikkien kotoa, joten tuumasta toimeen ja korujen työstöön.

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!