perjantai 20. syyskuuta 2013

Pikästä aikaa huovutusta


Olen kierrellyt ja kaarrellut tämän viikon siellä ja täällä kertomassa Neulanhaltijan työhuoneesta ja sen tulevista kursseista. Vienyt esitteitä ja lähetellyt niitä sähköposteina sinne tänne ja tuonne. Ja kierrellyt Nukketeatterini kanssa esittämässä Prinsessaa ja hernettä - sitä samaa näytelmää, jonka esitän myös tarjoamillani kädentaitosyntymäpäivillä. Eilen kävin esittelemässä huovutustuotteitani ja huovutuskurssiehdotelmiani  Mukkulan puuhapirtillä.

Olipa mielenkiintoista itsellekin kaivaa lätkäkassista huopatuotetta jos toista. Sitä unohtaa aina itsekin mitä kaikkea on tullut kokeiltua ja työstettyä. Huopatöiden esiinkaivaminen  innosti minut vähän taas huovuttamaankin. Pitäähän sitä verestää omia taitojakin ennen kurssien pitoa ; ). Seuraava huovutuskurssini on ensi kuussa Heinolan Jyränkölän opistossa. Tervetuloa!


Nyt kaivoin esiin kaikki huoparääppeeni ja jämävillani. Saisikohan niistä työstettyä jotain? Ideoita olisi taas kyllä vaikka miten paljon - villaa ei niinkään.


Olen kertonut kolme-vuotiaallemme iltaisin itsesepittämääni tarinaa leppäkertusta joka etsi ystävää. Nyt päätimme huovuttaa kertomukseeni hahmot. Niiden parissa sutjahtaakin mukavasti tämä viikonloppu. Että eikun huovuttamaan....


Tarjoan muuten yhtä tälläistä satuhahmojen työstökurssia tuolla työhuoneellakin. Huovutuskursseja tarjoan mieluusti asiakkaan omissa tiloissa, sillä työhuoneellani ei ole vesipistettä. Neulahuovutuskurssi tosin järjestyisi työhuoneellakin.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania hahmoja villasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain. Arvaappas vain kuinka innoissaan pikku-ihmiset ovat tästä huovutusprojektista. He huovuttavat kanssani hahmoja ihan korviamyöten saippuassa : )

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!