lauantai 14. syyskuuta 2013

Sivukoru


Aika kiirettä on pitänyt. Olen työstänyt esitteitä, suunnitellut käyntikortteja, funtsinut kotisivuja jne. Tietokoneella tehtävät paperihommat eivät ole vahvuuteni eivätkä lainkaan intohimoni. Aina kun katseeni käännän kipaisen työhuoneeseeni ja teen jotain pientä -ihan vain oman mielen virkistämiseksi.


Tällä viikolla tein mm. helmet. Leikkasin tuunatuista kirjoista ylijääneistä sivuista suikaleita, joiden toinen  pää oli toista kapeampi. Rullasin suikaleet leveämmästä päästä alkaen neulepuikon päälle ja lopuksi tirautin päättelyksi pienen tilkan erikeepperiä.


Nopeaa ja näyttävää. Muutama helmi väliin ja koru on valmis. Jaksaa taas suunnitella tulevaa kun killuu uusi helminauha kaulassa. Alkaa muuten tulla jo ikävä säännöllistä kuukausipalkkaa, jota pph:na sain. Kyllä nousee taas jokaisen yrittäjän arvostus korkealle. Ei leipä helpolla pöytään tule, ei.

Laitoin muuten tonne blogin sivupalkkiin tiedotteita tulevista kursseistani. Käykää kurkkaamassa jos vaikka löytyisi joku joka kiinnostaisi. Mulla on työn alla myös kotisivut, mutta ne on vielä ihan alkuvaiheessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!