torstai 13. marraskuuta 2014

Tennaritalukkaat

Pitihän pojillekin tallukkaita tehdä. Tässä kuvamaistiaisia tennariprotoistani. Arvatkaa vaan tykkäsivätkö pojat? Voi kumpa innostuisivat tekemään seuraavat ohjauksessani ihan itse. Näissä nyt tehdyissä on poikien oma mallisuunnittelu.



Vielä pohjakumin liimaus ja kengät ovat valmiit Streetille... 








Tässä päivän valolla otettu kuva näistä uusimmista tennaritallukaista. Tässä väri oikea. Noissa yllä olevissa on jotenkin kummasti salama muuttanut violetin siniseksi. Näistä tuli vahingossa kokoa liian isot, mutta onneksi lasten jalka kasvaa pian. Mahtuupahan paksut villasukat tennarien sisälle :)

Jos tänään saisi vaikka tyttären kanteletunnin aikana ommeltua näihin violetti-harmaisiinkin pohjahuovat kiinni. Saa sitten pojat popot käyttöön kun ensi viikolla pohjustan kumilevyllä kaikki tallukkaani.


Ja kohtahan alkaa jouluunkin valmistautuminen. Kaikkea jännää siis tiedossa tänne blogistaniaankin :)...




8 kommenttia:

 1. Tosi hienot tallukkaat. Kyllä noilla kelpaa tepastella. Ei tule toisia samanlaisia vastaan.

  VastaaPoista
 2. Upeat popot pojille! Myös nuo aiemman postauksen poppot ovat ihania.

  VastaaPoista
 3. Makeet jalkineet! Mua kiehtoo tuo että paljon ei tarvitse ostaa kun osaa itse tehdä!

  VastaaPoista
 4. Upeat! Näillä vaan markkinoita kohden. Uniikkia, ekoa ja suomalaista!

  VastaaPoista
 5. Siis aivan mahtavia tallukkaita!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommentoijille. Mukava kuulla että pidätte näsitä ja uskotte minun löytävän vielä ehkä ansiotienikin näiden tallukoiden kanssa. Omasta mielestänikin näistä tennareista tuli hienot. Ja pojat käyttävät niitä jo kotona sisällä nyt vaikka kumipohjat vielä puuttuvat. Tuntuvat jalassa kuulemma ihanilta. Me asumme kylmälattiaisessa vanhassa talossa ja sisäkengätkin ovat talvella tarpeen. Toisin näillä kyllä kehtaa mennä baanallekin :). Kokeilen nyt valmistaa kuminauhatallukasta, jossa nauhojen solmiminen ei menossa hidastaisi. Saas nähdä miten minun käy...

  VastaaPoista
 7. Upeita tallukkaita ja muutenkin kiva lukea mm, kierrätyksestä blogistasi! Mutta erityisesti nyt
  kiinnostaisi kuulla, että mistä olet löytänyt nuo pienet pallokynttilät upeaan kynttilänjalkaasi?

  VastaaPoista
 8. Itseasiassa Aarikan kynttilalyhty on anoppini ja myös pikkuiset pallokynttilät ovat hänen: Ne ovat peräsin 70-luvulta ja loppukesällä sähkökatkoksen aikana ne olivat ekat kynttilät, jotka löysimme mökillä pimeässä. Olen itsekin etsinyt pikkuruisia pallokynttilöitä omiin pikkuruisiin kynttilänjalkoihini, mutta tuloksetta. Harmi!

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!