perjantai 28. marraskuuta 2014

Rekvisiitan etsintää ja valmistusta "Kirjastossa"-nukketeatteriin


Olen siivonut viimepäivät kotiamme. Lajitellut vaatetavaraa kirpparille myyntiin ja katsellut samalla nurkkiamme, josko sieltä löytyisi jotain pientä "rojua" nukketeatterituunauksiin. Ja löytyihän sieltä.Innostuin myös lukemaan työhuoneeni kirjahyllystä löytynyttä ihastuttavaa vanhaa koulukirjaa. Voi, aika nolo olo tuli kyllä omista kodinhoidollisista taidoistani, kun tavasin vanhoja kunnon siivousohjeita. Meillä kun siivous on vain lähinnä kahdesti viikkoon tapahtuvaa: tavarat ja kengät järjestykseen, vessan siivous, imurointi ja suit sait pölyjen pyyhkäisy. No, mutta eipä meille onneksi ole tullut allergioitakaan, vaikka välillä on vähän tihraa ja tahraa sekä villakoiria joka nurkassa - kun äiti vain innoissaan tekee käsitöitään....  

Tämä kirja on pakko ottaa mukaan jollainlailla tähän seuraavaan nukketeatteriinikin.


Seuraavassa nukketeatterissani seikkailemmekin itseasiassa aikalailla kirjojen maailmassa. Tässä on puristuksessa teatteria varten rakenteilla oleva "kirjojen pienennöskone"


Tässä vähän pienennettyjä kirjoja, jota tulee varmaan lähipäivinä vielä "muutama" lisää, kunhan saan pienennöskoneen rakennettua valmiiksi :).


"Joulun paras lahja" Päytänukketeatterini jatkaa kiertuettaan. Tilauksia on tullut jo oikein mukavasti, mutta vielä on vapaita aikoja kalenterissa, joten muistathan tilata esityksen myös lahjaksi omien lastesi jouluun. Kiertueella on nähtävissä myös joulutaikaa täynnä olevat tallukkaani ;).

Yllätyksekseni blogini lukuklikkausten määrä on kirinyt jo yli 300 000. Huh, huh! Kiitos kun olette vierailleet blogissani ja tulkaahan vastakin. Joulukuussa voisinkin taas järjestää jonkinlaisen pikkukilpailun kiitoksena teille lukijoille ahkeruudesta visiteerata sivuillani.


2 kommenttia:

  1. Onnea ja menestystä teatterikiertueellesi! Nuo tallukkaasi on kyllä huippuhienot ja punaisen matkalaukun kanssa loistava pari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Marle! Onnea tarvitaan aina :) . Löysin tuon matkalaukun kesällä setäni luota ja kuulin sittä hauskoja tarinoita. Laukku oli kuulunut aikoinaan super-nuukalle isosedälleni, jota setä kuljetti mukanaan aina ja kaikkialle. No, nyt se on minulla ja olen siitä hurjan iloinen. Kiva, että saituri oli ostanut laatulaukun, että sitä voi käyttää vielä 60 vuodenkin päästä :).

      Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!