maanantai 17. marraskuuta 2014

Vielä muutamat tallukat ja ihania lahjoituksia

Toivottavasti teiltä ei tule jo tallukkaani korvistanne, mutta mä vaan olen nyt NIIN INNOISSANI tästä hommasta. Tekaisin taas nimittäin yhdet ja pari uutta paria on taas työn alla. Tätä nämä työttömyyspäivät tietää - on aikaa tehdä ja voimia innostua sekä luoda uutta :). Loppuviikoksi menenkin taas töihin ekalleluokalle sijaisopeksi. Olen siitäkin vaihteeksi niin kovin touhuissani. Kiva, kun minua tarvitaan!!!
Kokeilin nyt valmistaa tallukkaat kuminauhakiinnityksellä, mutta ei se toiminut. Lestiä ei saanut tallukasta enää pois, joten purkuhommiksi meni. Mutta ei se mitään, opinpahan taas uutta ja ymmärsin sen, että nauhalliset tallukkaat ovat MUST -juttu.Tälläinen määrä niitä nyt sitten tuli keskiviikoksi kumipohjustusta varten. Vähänkö olen ylpeä uudesta taidostani. Ah! Nämä ovat niitä työttömän halpoja iloja!!!
Kun esittelin tilkkutyöryhmälleni tallukoitani posket innosta hehkuen, sain huomaamattani erään oppilaani innostumaan varastojensa tyhjentämisestä. Pian hän kiikutti minulle Ikean kassillisen vanhoja villapaitoja ja huiveja tallukoita varten. Voi KIITOS!!! Olen otettu!


Ja hetihän niistäkin piti yksi villatakki tuhota 4 v tyttäreni tallukoihin. Neiti pyysi joululahjaksi tallukoita ja käsintehtyä kaunista design suklaata. Ihan uskomattomia nämä minun lapseni, joita lelukauppojen katalogit eivät saa lainkaan innostumaan. Tässä ne Pupu-tytön joululahjatallukkaat ovat sitten tuloillaan...
Sain ylläri-lahjoituksena myös lapseni ip-kerhokaverin äidiltä läjäpäin pitsejä ja lankoja sekä suuren määrän polyester huopalevyä askartelujani varten Volar Plastic -tehtaalta. Näistä huovista tulee varmaan tallukoihin pohjia ja tulevaan nukketeatteriproduktioon tuotteita. Kiitos, Kiitos, Kiitos!!!! Kierrätys kunniaan!


Tänään aloin myös kaivella muistoistani viime syksynä käsikirjoittamani ja tekemäni "Joulun paras lahja" -pöytänukketeatterin juonikuvioita. Olipa kiva katsella vuoden takaisia kättensä jälkiä. Jouluteatterista löydät lisätietoa tuolta työhuoneen omasta blogista.

Mukavaa lastenviikkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. Taas innolla luin, mitä kaikkea olet jaksanut tehdä. Siis ilo on lukijan puolella :) Kiitos, että jaksat pitää blogia!

  VastaaPoista
 2. On kyllä kivat nuo poikien tallukkaatkin, erottuvat kyllä koulussakin joukosta ja löytää helposti. Upeat. -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallukoiden saajat olivat kyllä TODELLA tyytyväisiä!

   Poista
 3. Aivan ihania tallukoita. Tosi kauniita kaikki. Voi että jospa oppis tuota tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä taito on kyllä kiva lisä tähän muuhun käsityöharrastustoimintaan!

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!