maanantai 1. joulukuuta 2014

Pöllöilyä


Tänään meillä aloitettiin jouluvalmistelut. Kutsuin sisareni tyttärineen meille askartelemaan joulukoristeita glögin, pipareiden ja joulutorttujen voimalla.


Tänä vuonna teemana on kulta ja pöllöt. Uusille lukijoille tiedoksi, että minä valitsen aina jouluun oman teeman, jota toteutan sitten kattauksissa ja koristeluissa. Joka vuosi teema on ollut erilainen, Joskus teemana on ollut omena, joskus valkoiset sydämet, joskus linnut, punaiset huopasydämet, pitsit, tähdet, hopea&tuikkuruusukkeet, olki ja kerran jopa punaruutu, joka toistui esim kuusessa lukuisina puna-valkoruutuisina vauvan sosepurkkien kansikoristeina.


Nyt siis pöllöiltiin tai ainakin omat lapseni käyttäytyivät aivan "pöllösti". Kaikki olivat niin väsyneitä, että pojat piti lähettää puolessa välin askarteluiltaa ulos jalkapallopeliin, kun meinasi ihan riehunnaksi mennä. Ja tyttö lähes nukahti kesken liimailujen. Joten ei se aina menen kuin Strömssössä meilläkään. Mutta saantiinpahan kuitenkin jotain aikaan ja illalla uni tuli kyllä ilman erillistä kehoitusta :).Tälläiset joulukuun ensimmäiset terveiset tällä erää. Kaikkea mukavaa on tiedossa pitkin joulukuuta, joten pysykäähän "kuulolla".

Loppuun vielä kuvat lasteni askartelemista Moshi Monstereiden joululahjoista. Nämä työstettiin muutama päiväsitten, kun kukaan ei ollut väsynyt ;).

Halit!


4 kommenttia:

 1. Suloisia askarteluja :) Tällaiset koristelukekkerit meidänkin täytyy kyllä järjestää lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten kanssa askartelu on kivaa, mutta kyllä aamupäivä aika on paras. silloin kaikki ovat virkeitä ja jaksavat keskittyä paremmin ;) . Mukavia kekkereitä teille!

   Poista
 2. Kiitos, Kuuseemme pääsee tänä jouluna hienot kultaiset pöllöpallot. Söpöjä noin moshien paketit. -H ja K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kävitte työhuoneellani. Saapi tulla useaminkin.

   Poista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!