sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joululahjakääreistä löytyneitä tennaritallukkaitaRauhallinen, seesteinen valkoinen joulu takana. On levollinen ja kiitollinen olo. Olen saanut niin paljon onnea ja iloa, vaikka oma paikkani tässä yhteiskunnassa on vieläkin hakusassa. Luottavaisin mielin astun seuraavaan vuoteen, kenties minunkin paikkani joskus löytyy.

Tässä postauksessa pääsette kurkkaamaan sisareni lasten joulupakettiin ja sen valmistusprosessiin, Pakettiin sujahti kahdet tallukkaat /skeitti-tennarit.


Kankaaksi valikoitui villahuopaa ja pilkullista puuvillakangasta.
Toisessa parissa väri oli lime-violetti...


.... Toisessa parissa kelta-violetti. Ajattelin laittaa tallukan / skeitti-tennarin sivuun autokuosin, mutta se näytti ihan pöljältä, joten jätin "pikku-ikkunan pois".
Pohjaksi laitoin Nahkakunnan valkoista muovilevyä. Ja neonväriset nauhat ostin Prismasta.


Tässä vähän pohjien liimaustyyliä. Haisee meinaan aika järkylle tuo TEXOn kontaktiliima!!! Silmät tippuu päästä jos ei niitä suojaa kunnolla. Ja olo on kuin pahassa humalassa jos hengittää liiman katkuja. HYI!


Mutta lopputulos on vaivan väärti!


Että siitä sitten tädin kullanmurut streetille Skeittaamaan <3 .


Mukavaa vuodenvaihdetta teille jokaiselle! Ja luovuutta & onnenhetkiä vuoteenne 2014!!!!


2 kommenttia:

  1. Ihan MIELETTÖMÄN hienoja tennareita! On siinä ollut tekeminen, mutta se ilo jonka ovat tuottaneet saajilleen on varmasti sen arvoinen <3 Itse ainakin niin ajattelen lahjoja tehdessä ;)

    VastaaPoista
  2. On ne vaan ihkut, siis niin mageet ja erottuvat varmasti!!! Kumpa tuo lumi vaan sulais, niin pääsisi kevättielle kirmaamaan näillä makeuksilla, tuhannet kiitokset, huippu ihanat!!!! -Heidi ja co

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!