torstai 18. joulukuuta 2014

Metsänväkeä taiteessa


Olen viime päivinä päässyt tyttäreni kanssa kurkkaamaan upeisiin satumaailmoihin niin Kim Simonssonin veistosten johdattamanina Lahden taidemuseolla, talvikarnevaalien teatteriproduktiovalmistelujen parissa Theatrum Olgassa ja Metsänväki printtien ja veistosten parissa C/o Malskilla. Harmittaa kun kahdella kerralla jäi kamera matkalta kotiin, mutta jos vain ehdin menen elämysretkelle vielä toisenkin kerran, jolloin voin kuvata satumaailmaa myös tännekin. Kännyllä kuvaamani kuvat ovat liian huonolaatuisia tänne laitettaviksi. 

(Huomatkaa tyttären likaiset polvet... Neiti kaatua mätkähti kaupungilla hiekoittamattomaan likaiseen jäähän, onneksi ei käynyt pahemmin!)


Tässä postauksessa on muutamia kuvia  kutkuttavasta  Paula Nurmisen Metsänväkeä -näyttelystä C/o Malskilla, jonne järjestin ilmaisen Metsänväki pöytänukketeatterin maanantaina. (Kuvissa: Vesa, Pikkuruusu ja Kivenkantaja -pronssiveistokset)


"Metsän ihme" -printti ja "Kehto" -veistos olivat täynnä taikaa. Minun nukketeatterini ilmeisesti ei, sillä kukaan ei mainonnasta huolimatta ehtinyt näin joulun alla teatteriin. Yllättävää ja surullista.


Lomapäivää kanssani viettänyt tyttäreni sai oman privaattinäytöksen :).


Paula Nurmisen Jäkälä-ämmä ja Metsien mies -pronssiteokset saivat kyllä meidät huokailemaan, joten reissusta tuli teatteriflopistamme huolimatta oikein onnistunut, Ottaisin näistä kotini seinälle ihan minkä vain.


Ihania töitä. Aivan kuin olisin tullut kotiin. Jokainen tuntui niin omakohtaiselta mielikuvitusmatkalta. Kiitos Paulalle upeasta näyttelystä! (Kuvassa Poppelin poikanen)

Näyttely on auki C/o Malskilla 30.12 asti ma-pe 10-17. 24.-26.12 suljettu.


Minun metsänväkeni sen sijaan siirtyy talviunille omaan matkalaukkuunsa. Näiden veijareiden kanssa tapaamme jälleen ensi syksynä. Joulunukketeatteri sen sijaan tekee vielä kiertuettaan. Sunnuntaille, maanantaille ja tiistaille löytyy vielä vapaita aikoja, jos joku haluaa joulutarinan kotiinsa iloksi joulun odotukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!