keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pyhä perhe

Meillä oli eilen 14 -vuotis hääpäivä. 20 vuotta ollaan yhdessä taaplattu ja ihmetelty tämän elämämme teitä ja niiden mutkia, mäkiä ja hulppeita maisemia. Iloksemme ja onneksemme tämä matka jatkuu edelleen... Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Istutaanko vielä yhdessä palvelutalossakin päät harmaina?

Kuvassa yllä on viimeisin huovutustyöni. Tein Pyhän Perheen toissa iltana opetusmateriaaliksi lähipäiväkodille minulta tilattua "jouluseimi-aiheista" huovutuskoulutusta varten. (Omat lapseni tosin tilasivat jo nukketeatterinkin jouluyön tapahtumista.)
Olipa mukavaa huovuttaa pitkästä aikaa. Eikä siinä onneksi neula kauaa viuhanut kun Pyhä Perhe oli syntynyt.


Ensimmäisenä syntyi Maria.

Seuraavaksi Jeesus-vauva kapaloissaan ja sitten Joosef.

Ja vielä paljon rakkautta kaikkien kolmen välille ja setti oli valmis.


Yritän ehtiä tehdä vielä ennen joulua paimenetkin ja lampaat, lehmät, aasit jne.  Mutta ensin opetan niiden valmistustekniikat päiväkodilla, jossa aloitinkin koulutuskokonaisuuteni jo tänään.Mukaan huovutuskurssille lähti kanssani Lemmikki-lohikäärmeemme Hagrid, jonka synnytystä saitte seurata myös blogisakin muutama vuosi sitten. (Täältä löytyy kuvia Hagridin synnytyksestä) ( Ja tästä löytyy muita kuvia huovutusprokkiksistani.)

Tässä sitä mennään... Heippa rallaa! Kuvia kolmen päivän huovutuskoulutuksen tuotoksista tulossa lähipäivinä :).8 kommenttia:

 1. Upea!
  Voi kun vielä olisit tehnyt Pyhän Äidin hänen värisekseen... Marian värinä käytetään perinteisesti sinistä!

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos hienosta kommentista!!!! Mä en tiennyt tota! Esitin aikoinaan Mariaa jouluevankeliumissa ( kun odotin viimeisillään nuorimmaistamme), mulla oli silloin just oranssi puku. Mutta koska kommenttisi oli niin hyvä, kokeilen ehtiä huovuttaa uuden Marian. Tästä nykyisestä saa hyvin tehtyä polvistuneen paimenen. Kiitos vinkistä!!!

  VastaaPoista
 3. Upea, Marian asento on hieno. Hieno tulee varmasti. Olet kyllä luova. Hieno. -Heidi

  VastaaPoista
 4. Upea huovutustyö ja todella kaunis! Ihana katsoa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis. Rauhoittava. Jouluyön pyhyys näkyy hyvin Marian olemuksesta. Hieno huovutustyö.

  VastaaPoista
 6. Aivan upea pyhä perhe! Jään mielenkiinnolla odottamaan huovutuskurssin kuvia. :) Myöhästyneet hääpäiväonnittelut!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommentoijille! Yritän ehtiä vielä täydentää seimeä tässä ennen joulua. Huovutus on mukavaa puuhaa illalla, kun lapset ovat nukahtaneet. Sitä kun ei kuulu ääntä ja villan muovaileminen on myös raukeana jotenkin meditaavista puuhaa. Käsityön Flow valtaa minut hetkessä :).

  VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta kommentistasi!